Novacolor - Producator de vopsele, lacuri, grunduri, pardoseli, tencuieli, chituri, Bucuresti Afisari: 2168
Categorie: COMERT >> Chimicale, vopsele, detergenti Vizitatori: 854
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Theodor Pallady , Nr. 287, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213450651; 0745071843; 0213450651
-------------------------
Web: Internet
  email: novacolorromania@yahoo.com
  site: www.novacolor.ro

 
Despre Fabrica Novacolor  
Detalii  video  

Fabrica Novacolor a fost deschisa in 1999 avand ca si echipa tehnica ingineri cu experienta de peste 30 de ani in industria lacurilor si vopselelor. Am inceput cu utilaje de capacitati mai mici, insa pe parcursul anilor ce au urmat am extins capacitatile de productie, ajungand acum la un potential de peste 100 tone produs finit pe luna.

Atentia continua spre inovatie ne-a permis sa extindem continuu portofoliul de produse si solutii in toate domeniile: de la constructii, hidroizolatii si ignifugari, la auto, naval, lacuri electroizolante si pardoseli. Beneficiind de experienta si inclinatia spre cercetare a domnului dr. ing Segarceanu Ovidiu, portofoliul nostru de produse contine momentan peste 100 de produse aplicabile in toate domeniile. In acelasi timp, ne angajam in a continua gasirea de solutii noi, mai bune, pentru clientii nostri.

Ne dorim sa va oferim cea mai buna solutie

Fiind o fabrica mica, va oferim avantajul de a crea pentru dumneavoastra cel mai bun produs, personalizat nevoilor pe care le aveti. Nu stiti ce sa comandati? Dorim sa va ajutam! Ne puteti contacta pentru a ne descrie problema sau conditiile de aplicare a vopselei / lacului / etc si noi va vom oferi solutia optima si variante accesibile la pret.

Novacolor SRL

Producator de vopsele, lacuri, grunduri, pardoseli, tencuieli, chituri, diluanti, hidroizolatii

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video