Florea Maria si Asociatii - Societate Profesionala Notariala Bucuresti Afisari: 313
Categorie: AFACERI >> Notari publici Vizitatori: 219
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Dudesti, Nr. 105, Et. 1, Ap. 2, Sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213204727
-------------------------
Web: Internet
  email: birounotarflorea@yahoo.com
  site: www.notariat-sector3.ro

 
Despre mine  
Detalii  video  

Biroul Notarial "Florea Maria & Asociatii" are sediul in Bucuresti, Calea Dudesti Nr. 105, Et. 1, Ap. 2, Sector 3. A fost infiintat in anul 1996 si are in prezent urmatorii asociati: Florea Maria, Florea Brindusa Zoica si Florovici Maria Magdalena.

Biroul Notarial "Florea Maria & Asociatii" isi desfasoara activitatea sub egida Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, ce reprezinta organizatia profesionala a tuturor notarilor publici din Romania. Aceasta este formata din 15 Camere care functioneaza în circumscriptia fiecarei Curti de Apel.

Biroul nostru face parte din Camera Notarilor Publici Bucuresti, care reuneste toti notarii publici care isi desfasoara activitatea in circumscriptia Curtii de Apel Bucuresti. Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR) este membru al Uniunii Internationale a Notariatului (UINL), aceasta aratand integrarea notariatului romanesc pe plan international, in scopul acumularii tuturor informatiilor si experientei necesare oferirii unor servicii riguroase si de calitate tuturor solicitantiilor acestora.

Biroul Notarial "Florea Maria & Asociatii" beneficiaza de experienta unei echipe dedicate profesioniste, fiind recunoscuta pentru aptitudinea de a comunica cu clientii si de a veni in intampinarea problemelor acestora. Serviciile oferite de biroul notarial sunt de o calitate ridicata.

Biroul notarial "Florea Maria & Asociatii", are competenta teritoriala si materiala generala. Astfel, la sediul biroul nostru, se pot intocmi si efectua proceduri notariale cum ar fi:

  • Contracte de vanzare cumparare
  • Donatii
  • Schimburi
  • Contracte de intretinere, uzufruct, renta viagere, habitatie viagera
  • Ipoteci
  • Testamente
  • Declaratii, procuri, certificari
  • Legalizari copii, legalizarea semnaturii traducatorului
  • Orice alte operatiuni notariale prevazute de lege
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video