CARNIC PROD-NIC FUNGHI Afisari: 2398
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 1152
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Soarelui, nr. 12, Priseaca, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0245243030; 0245243030
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.nicfunghi.ro

 
Ghebe  
Detalii

Pãlãria este putin cãrnoasã si boltitã în tinerete, iar la maturitate convexã, aproape planã, cu mici solzisori bruni, asezati în cercuri. Piciorul e lung mai gros la bazã si mai subtire cãtre pãlãrie. Pe picior la o micã distantã de pãlãrie se aflã un inel cu marginile rãsfrânte în jos. Carnea este albã ,fragedã, cu gust si miros plãcute. Lamelele sunt fine, de culoare albã sau gãlbuie. Este o ciupercã comunã, des întâlnitã pe cioatele de stejar, fag si brad sau pe resturi lemnoase. Ghebele apar toamna în tufe mari formate din mai multe exemplare

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Alimente agroalimentare  |  Alimente baza  |  Alimente bio  |  Alimente congelate  |  Alimente distribuitori  |  Alimente importatori  |  Alimente producatori, importatori, distribuitori  |  Alimente vegetariene  |  Ambalaje carton  |  Ambalaje cutii  |  Ambalaje lemn  |  Ambalaje polietilena  |  Ambalare alimente  |  Autoutilitare frigorifice  |  Ciuperci ambalate  |  Ciuperci congelate  |  Ciuperci intregi  |  Ciuperci proaspete  |  Ciuperci taiate  |  Ciuperci uscate  |  Congelarea rapida  |  Conifere  |  Cutii alimente  |  Cutii carton  |  Cutii frigorifice  |  Cutii polietilena  |  Depozitare alimente congelate  |  Deshidratare   |  Galbiori ciuperci  |  Ghebe  |  Ghebe ciuperci  |  Grade celsius  |  Ladite lemn  |  Masini prelucrare lemn  |  Naturiste alimente  |  Prelucrare lemn  |  Produse lemn   |  Produse lemnoase  |  Spatii de congelare   |  Spatii de depozitare  |  Spatii depozitare  |  Utilaje noi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.