Niba Servicom 2000, importator scutere KYMCO Afisari: 970
Categorie: AUTO MOTO >> Motociclete, ATV-uri, scutere Vizitatori: 471
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Aerogarii, nr. 38, sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0751150852; 0751150850
-------------------------
Web: Internet
  email: magazin@niba.ro; kymco@niba.ro
  site: www.niba-scutere.ro
www.kymco.ro
  facebook: niba2000

 
Scuter Kymco SkyTown 125i CBS  
Detalii  video  

KYMCO s-a angajat întotdeauna sa satisfaca nevoile si dorintele clientilor. Cu accent pe inovatie si centrarea pe client, KYMCO prezinta SKYTOWN, un scuter compact conceput pentru a revolutiona mobilitatea urbana.

Punctul forte al SKYTOWN consta în tehnologia revolutionara a motorului. Noul motor Green Power iese în evidenta fata de modelele traditionale prin exceptionala sa performanta si caracteristici inovatoare. Echipat cu mai multe tehnologii patentate, ofera eficienta, durabilitate si performanta îmbunatatite.

Arborele cu came cu cuplu înalt asigura o acceleratie excelenta si reduce consumul de combustibil, oferind o experienta de condus lina si eficienta. În plus, canalele de racire cu aripioare de înalta eficienta ofera motorului mai multi cai putere si prelungeste durata de viata a acestuia, facându-l unul fiabil si rentabil pentru oricine.

Designul SKYTOWN este adaptat nevoilor mobilitatii urbane. Cu ampatamentul scurt si constructia usoara îl fac perfect pentru navigare prin orase aglomerate si alei înguste. În plus, scuterul SKYTOWN vine cu parbriz si Top Case.

Aspectul minimalist si elegant al noului SKYTOWN este completat de luminile LED din fata si din spate, care îi sporesc calitatea si recunoasterea. Scuterul realizeaza un echilibru perfect între estetica si siguranta. Panoul de instrumente, un LCD de înalta vizibilitate si porturile USB si USB-c raspund nevoilor stilului de viata al pasionatilor si nu numai din întreaga lume.

Tehnologia exceptionala a motorului, designul compact si estetica eleganta îl face pe SKYTOWN, solutia ideala pentru calatorii urbane.

KYMCO continua sa acorde prioritate satisfactiei clientilor si se straduieste sa depaseasca asteptarile cu produsele sale inovatoare si fiabile.

Transmisie

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video