Nexus Gamers Pub - Internet Cafe Bucuresti Afisari: 1617
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 744
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 37, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0746881032
-------------------------
Web: Internet
  email: office@nexusclub.ro
  site: www.nexusclub.ro

 
Reason to believe : DE CE Gaming ?  
Detalii  video  

Gamingul este cel mai interactiv mediu. Jocurile, fie online sau offline, iti ofera un ciclu constant de actiune si alegeri, feedback reactiv, recompense pe masura si o provocare de nivelul potrivit. Un jucator va fi intotdeauna provocat sa invete chestii noi si sa reactioneze potrivit in nenumaratele situatii care ii pot aparea in cale.

Gamingul este foarte divers ! De la calculatoare la Xbox, PS, telefoane mobile, jocuri Flash, retele sociale etc. oamenii se pot juca la birou, acasa, in autobuz, oriunde. Iti deschide noi oportunitati sociale intotdeauna, te poate ajuta sa te deschizi mai mult in viata de zi cu zi si iti poate imbunatatii reflexele si gandirea. Gamele de jocuri sunt si ele atat de diversificate incat orice persoana, indiferent de varsta, isi poate gasi jocul potrivit.

Audienta gamingului este diversa si mainstream. Jocuri ca FarmVille pe Facebook, controllerul cu senzor de miscare de la Nintendo Wii si SingStar au adus foarte multi jucatori noi in mix. Gamerii sunt afluenti si au o varsta medie de 33 de ani, 25% dintre ei avand peste 50 de ani si 45% dintre ei fiind de sex feminin.

 

InGame.co.nz este o companie care foloseste principiile din gaming si le combina cu strategii de branding si training, astfel ajutand alte companii sa aiba un engagement mult mai mare cu comunitatea lor.

Principiile din gaming sunt aplicate si subiectelor serioase. Jocurile sunt potrivite pentru a crea un mediu social, chiar si o societate. Provocari sociale, ecologice, sanatatea mentala si provocari politice au fost adresate in diferite jocuri dea lungul timpului. In ziua de astazi sunt diverse cercetari psihologice si de principii sociale facute pe jocurile potrivite. (hai sa dam niste exemple, altfel informatia nu are sens):

Pe data de 13 Septembrie, 2005, in World of Warcraft avea loc incidentul Corrupted Blood in cadrul caruia se raspandea un virus si transforma universul virtual intr-o apocalipsa cu zombie ! Fenomenul a fost dezbatut si publicat de catre oameni de stiinta, epidemiologi si specialisti in securitate in Security Focus, BBC, Center for Disease Control and Prevention si multe alte surse.

Surse ca ScienceDirect, ScienceDaily, Universitatea Rochester si APA ( American Psychological Association ) relateaza ca gamingul iti imbunatateste coordonarea, vederea si gandirea. Intr-o era in care multi-taskingul este esential, avem un mare avantajIn concluzie, gamingul este mult mai divers si mai complex decat cred foarte multi oameni.

Multi pot argumenta ca este nociv atunci cand este abuzat, dar nu este aceasta regula valabila pentru orice in viata ?

Argumentele pro le surclaseaza pe cele contra de departe si in ziua de astazi gamingul, ca trend, este intr-o crestere continua in toate colturile lumii, iar noi, la Nexus vrem sa fim varf de lance.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video