Netvolt Bucuresti - Materiale si echipamente pentru instalatii electrice Afisari: 1788
Categorie: COMERT >> Electrice, corpuri iluminat Vizitatori: 761
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DN-CB, nr. 316, Glina, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213442238; 0729134134; 0753064346
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@netvolt.ro
  site: www.netvolt.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

In anul 2011, compania NETVOLT a fost gandita si conceputa ca o structura capabila sa ofere consumatorului final o gama cat mai completa de produse electrice, precum si consultanta de specialitate pentru acestea.Astfel, iau nastere atat platforma on-line www.netvolt.ro, cat si magazine de desfacere si prezentare.

Consultanta gratuita oferita de noi atrage tot mai multi clienti, demonstrand ca experienta echipei NETVOLT este benefica solutionarii problemelor pe care le intampina clientii.Treptat, NETVOLT devine unul dintre jucatorii-cheie pe piata materialelor electrice din Romania, abordand atat segmentul consumatorilor industriali, cat si cei casnici.

La inceputul anului 2014, NETVOLT demareaza asocierea cu Mega Electric, o companie tanara, cu experienta tehnica si comerciala foarte ridicata în piata de electrice din Romania. Activitatea principala a companiei Mega Electric era similara cu cea desfasurata de NETVOLT, dar pe un portofoliu de produse si furnizori complementari.

 

Prin aceasta asociere, cele doua companii urmaresc intrarea pe piata a unei puternice game de produse si servicii, cu solutii tehnice complete, profesioniste si rapide, menite sa deserveasca orice solicitare a clientilor.Intr-un nou spatiu modern de birouri si depozitare, incepem activitatea in noua formula, sub numele NETVOLT - Universul Electricelor.

•    ACTIVITATEObiectul principal de activitate al companiei consta in comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, precum si ofertarea si implementarea de servicii si solutii adiacente acestei activitati. Structura de vanzari este organizata pe 3 componente esentiale :

1.    Platforma de vanzari on-line www.netvolt.ro;2.    Vanzare si consultanta pre si post vanzare pentru consumatorii finali, prin reteaua nationala de magazine proprii ;3.    Contracte de colaborare cu persoane si institutii specializate pe lucrari de instalatii. 

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video