My Gym & Spa Afisari: 2836
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Gimnastica, fitness Vizitatori: 1138
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Aron Cortus, Nr. 57, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212323266
-------------------------
Web: Internet
  email: mihaela.vm@gmail.com.
  site: www.mygymandspa.ro

 
Arte martiale Kyokushin  
Detalii  video  

Acest stil a fost creat de Masutatsu Oyama, care a urmarit o crestere palpabila a eficientei luptei. Kyokushinkai implica un antrenament dur si cere o conditie fizica remarcabila. Este declarat cel mai dur stil de karate.

Creatorul acestui stil, unul dintre cele mai puternice stiluri existente, cum s-a spus mai sus, este Masutatsu Oyama. S-a nascut la 27 iulie 1923 intr-un sat nu departe de Gunsan, in Corea de Sud.

La o varsta relativ tanara a fost trimis in Manciuira, in sudul Chinei, pentru a locui la ferma surorii lui. La varsta de noua ani a inceput sa studieze forma chineza sudica a stilului Kempo sub indrumarea maestrului Yi, angajat in perioada respectiv la ferma. Cand Oyama s-a intors la 12 ani in Coreea a continuat antrenamentul studiind Kempo corean.

In 1950 Oyama a inceput o serie de demonstratii menite a arata lumii puterea Kyokushin-ului. Intr-un turneu inceput in Statele Unite ale Americii, Oyama va incepe un turneu pe parcursul caruia a spart caramizi cu mainile goale, a rupt gatul sticlelor cu shuto, dar mai ales a infruntat 47 de tauri carora le-a rupt coarnele, iar pe patru dintre ei a reusit sa ii ucida.

Ideea lui Oyama de a aduna intr-un singur campionat cei mai puternici luptatori ai lumii a generat un fenomen extraordinar. Primul campionat mondial tinut in 1975 in Tokio a repurtat un succes extraordinar.

De atunci, din patru in patru ani, japonezii organizeaza in Tara Soarelui Rasare un campionat mondial la care sunt invitati cei mai buni luptatori din fiecare tara unde se practica Kyokushin-ul.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video