Motorside, moto, ATV - Bucuresti Afisari: 838
Categorie: AUTO MOTO >> Motociclete, ATV-uri, scutere Vizitatori: 360
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Bucurestilor, Nr. 255A, Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213113989; 07294; 0729782348
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@motorside.ro
  site: www.motorside.ro

 
KTM RC 125  
Detalii  video  

KTM RC 125 se bazeaza pe un motor 15 CP, 125 cc racit cu lichid, 1 cilindru, 4 timpi. Cuplul imbunatatit si livrarea lina a puterii contribuie la o performanta de neegalat in clasa. 


Caroseria ofera protectie anti-vant de top in clasa si faciliteaza o viteza mai mare multumita aerodinamicii optimizate create prin simulari CFD (Computational Flow Dynamics). Parbrizul aerodinamic pentru protectie suprema contra vantului incorporeaza in mod ingenios un nou far LED cu lumini de zi LED (DRL) si indicatori integrati, furnizand o vizibilitate optima. 


Rezervorul 13.7 l este inspirat de la modelul KTM RC4 si ofera capacitate de combustibil de top in clasa. In combinatie cu un consum redus, ii da riderului posibilitatea de a rula mai rapid, cu mai putine opriri pentru a alimenta. 


KTM RC 125 dispune de oglinzi pliabile mai late ce imbunatatesc vederea spate, dar care fiind mai ascutite, vor oferi, de asemenea, o aerodinamica crescuta. Sunt mai practice, pliindu-se cu un profil mai ingust cand manevrati vehiculul prin spatii inguste sau pentru a parca. 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video