Montare si demontare mobila, Bucuresti Afisari: 245
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Tapiterie mobilier reparatii Vizitatori: 115
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Amurgului, Nr. 41, Popesti-Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0762448786
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@montez-mobila.com
  site: www.montez-mobila.com

 
Montaj dulap de baie  
Detalii  video  

Util prin pozitionarea sa, lasand libera podeaua, dar si estetic, ascunzand privirii detaliile intime ale vietii.Desi un bloc nou dat in folosinta prezinta bai utilate complet cu gresie si faianta, cabina de dus, chiuveta si vas WC, exista nenumarate alte utilitati care pot fi considerate indispensabile in orice casa: oglinda, suportul de hartie si de prosoape, si nu in ultimul rand, dulapul de baie.Ideea alegerii unui corp ce se poate monta pe un perete a avut intaietate in fata celei de a folosi cosulete suprapuse. Se castiga astfel spatiu pe podea si, totodata, avem la indemana toate articolele din dulap. Acesta este alcatuit din trei corpuri distincte, cu polite care se pot monta la inaltimi variabile in functie de necesitati, optimizand astfel spatiul interior pe care il avem la dispozitie. Nevoia unui dulap incapator a trebuit sa fie imbinata cu necesitatea incadrarii armonioase a acestuia in spatiul disponibil pe peretele baii.

Etape de lucur:1. Parcurgerea schitei de montajDupa scoaterea din cutie a pieselor dulapului, trebuie sa urmarim pe schita care le insoteste modul de asamblare. Ordinea in care se fixeaza elementele componente este cruciala.

2. Fixarea elementelor de imbinareFiecare piesa de lemn a dulapului este prevazuta cu gauri speciale. Acestea servesc montarii suruburilor si piulitelor, care fac posibila imbinarea componentelor. Peretii dulapului sunt prevazuti cu mai multe gauri, pentru a permite asezarea politei la orice inaltime dorim. Insurubarea trebuie sa se faca strans, pentru a evita formarea de spatii goale la montaj.

3. Imbinarea corpuluiPentru alinierea pieselor in timpul montajului, se fixeaza in gaurile destinate tiplii de lemn, care vin in pungile cu suruburi. Urmarind schita se imbina piesele folosind o surubelnita pentru a le strange.

4. Executarea gaurilorDupa efectuarea masuratorilor pentru determinarea pozitiei dulapului pe perete, se procedeaza la insemnarea pe faianta a locului gaurilor de sustinere. Pentru a evita fuga spiralului pe faianta, in momentul gauririi se face un semn cu un cui sau holtzsurub. Prin faianta gaura se poate da fara a folosi modul de percutie al bormasinii, evitand astfel craparea sau ciobirea acesteia.

5. Pregatirea balamalelorBalamalele se monteaza in golurile prevazute pe usi, urmand ca pe dulap sa se monteze in pozitia prestabilita placutele acestora. Fixarea se face cu ajutorul unor holtzsuruburi.

6. Montarea usilorPentru montarea efectiva se imbina cele doua parti ale balamalei si se strange surubul de fixare al acesteia. Reglajul usii, in cazul in care este necesar, se face prin intermediul unui surub din componenta balamalei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video