Montaj Tapet Profesional, Bucuresti Afisari: 102
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Lambriuri, tapet (montare) Vizitatori: 57
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Serban Voda, Nr.2, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0755376281; 0722732763
-------------------------
Web: Internet
  email: office@montaj-tapet.info
  site: www.montaj-tapet-profesional.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Montaj Tapet Profesional SRL  s-a nascut din dorinta de a oferi servicii de calitate in domeniul serviciilor de montaj tapet. Compania noastra  si-a inceput activitatea urmand un traseu ascendent inca din primii ani care au urmat in industria de montaj tapet profesional.

Respectarea angajamentelor pe care montaj tapet Bucuresti si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Pasiunea, dorinta de a invata si profesionalismul serviciilor au fost atuurile firmei, reflectate in portofoliul vast de clienti pentru montaj tapet profesional.

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce intreprindem. Stim care sunt cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine, bucurandu-ne, de fiecare prestare a serviciului de montaj tapet Bucurestiin parte. Stim ca reusita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii obiectivelor realizarii lucrarilor dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video