Mival Group Prahova - Reparatii imprimante, reumplere cartuse toner Afisari: 2123
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Copiatoare Vizitatori: 925
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Laboratorului, nr. 31, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0244596810; 0244596811; 0344104541
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mival.ro
  site: www.mival.ro

 
In ce consta serviciul de mentenanta ? Pret: 10,00 EUR / luns
Detalii  video  

In ce consta serviciulPRINT NON STOP?

Pentru un buget fix lunar, ne vom asiguraca imprimanta sau imprimantele tale functioneazain parametrii optimi. Cu Print NON STOP te bucuri de:

  • servicii de mentenanta - daca apar defectiuni, vom fi informati iar tehnicienii nostrii vor rezolva problema numaidecat.
  • livrare cartuse toner - suntem mereu tinuti la curent cu nivelul tonerului din imprimanta pe care o utilizezi iar cand acesta este scazut iti vom livra un cartus nou.
  • piese de schimb - daca imprimanta pe care o folosesti are nevoie de anumite piese de schimb, vom avea grija ca acestea sa fie livrate si montate de catre unul dintre tehnicienii nostri.

Te poti bucura de toate aceste beneficii pentru un buget fix de numai10 euro pe luna + 0.008 ron/pagina fara TVA.Nu mai trebuie sa verifici constant nivelul tonerului, defectiunilesunt monitorizate si rezolvate de catre noi iar costurile lunare ale printarilorscad cu minim 35%. Toate acestea in timp ce tu poti printa fara oprire, la cel mai micpret pe pagina de pe piata GARANTAT.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video