Casa de bijuterii Micri - Magazin si reparatii bijuterii Bucuresti Afisari: 2724
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Bijuterii Vizitatori: 1157
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Aviatorilor,, nr. 35, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213120057; 0742355578
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@micri.ro
  site: www.micri.ro

 
Despre Micri  
Detalii  video  

Micri, prima Casa de bijuterii cu o traditie de peste un sfert de secol

 

In anul 1991, Micri Gold Bijuterii era primul magazin privat de bijuterii de lux din Romania. In decursul anilor, fie ca a functionat ca magazin, boutique sau concept-corner, Micri Gold a fost un deschizator de drumuri in domeniul bijuteriilor si ceasurilor high end in tara noastra. Magazinul a adus si reprezentat in exclusivitate branduri internationale de bijuterii si ceasuri, neavand practic niciun competitor direct pe nisa abordata. Responsabili pentru acest succes sunt Cristian Ionita, fondatorul Micri Gold si fiica cea mare, Andreea Ionita-Loukas, care a reusit sa aduca business-ului de familie o viziune noua si moderna si sa ii consolideze pozitia de leader in domeniu.

 

In anul 2016, dupa 25 de ani, Micri Gold se reinventeaza, devenind Casa de bijuterii “Micri”. Stafeta este preluata de mezina familiei, Jennifer-Ann Niculescu, un manager tanar, modern si bine pregatit in domeniu, unul dintre putinii experti in bijuteriile de lux din tara noastra, dar si un cunoscator si pasionat al istoriei bijuteriilor. “Pasiunea pentru bijuterii este transmisa in familia noastra din generatie in generatie. O bijuterie inseamna poveste, emotie, mesaj. Iubesc traditia, istoria si munca familiei mele, iubesc Micri si tocmai de aceea ma simt datoare sa duc mai departe acest business, dar sa il reasez, imprimandu-i inovatie si modernitate. Vreau sa vorbim cu aceeasi placere despre Micri peste alti 25 de ani, cand sper sa transmit, la randul meu, atat dragostea pentru bijuterii, cat si business-ul in sine, urmatoarei generatii Ionita”, spera Jennifer-Ann Niculescu.

 

Calitatea produselor Casei de bijuterii Micri ramane cea cu care magazinul si-a obisnuit clientii, pastrand respectul fata de valorile construite. Oferta Casei de bijuterii Micri este completata de calitatea serviciilor, in special a service-ului pentru bijuterii asigurat exclusiv de profesionisti instruiti, sub atenta supervizare a producatorilor internationali.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video