MICADAN COMEXIM - Service electrocasnice Bucuresti Afisari: 7230
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 2988
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Vatra Luminoasa, nr. 108, Corp B, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744.596.198; 0723.948.467
-------------------------
Web: Internet
  email: office@micadan.ro
  site: www.micadan.ro

 
Service electrocasnice  
Detalii  video  

Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.

Principalul domeniul de activitate este asigurarea reparatiilor produselor electrocasnice (reparatii masini de spalat, frigidere) in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb pentru electrocasnice.

Aparatele electrocasnice pentru care Micadan Comexin SRL executa reparatii si asigura piese de schimb sunt:aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufemasini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixtehoteexpresoare , expresoare automate de cafea ,  aspiratoareaparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).

Pentru Micadan Comexin SRL, pregatirea unui tehnician este esentiala, din acest motiv echipa manageriala a urmat cursuri de instruire si s-a informat direct de la atelierele de service din Anglia (Iceland), Italia (Merloni), Turcia (Arcelik-Beko) etc. Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor in cadrul S.C. Arctic si NEI, garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice pentru care suntem abilitati, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video