MES Revolution - DJ, foto-video evenimente Bucuresti Afisari: 234
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 142
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Prosperitatii, nr. 32, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0739134134
-------------------------
Web: Internet
  email: office@m-e-s.ro
  site: www.mesrevolution.ro

 
Lumini arhitecturale  
Detalii  video  

Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini arhitecturale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant.

 

Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.De ce sa folosesti lumini arhitecturale la evenimentul tau? Luminile sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs.Despre lumini arhitecturale :Luminile arhitecturale sunt plasate pe sol cu fata la perete sau pe acel element al camerei pe care doriti sa-l iluminati.Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa recreeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista.

 

Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care îl cautati, noi putem atunci pune împreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs. si se incadreaza in bugetul de care dispuneti.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video