Meridian Invest Afisari: 1394
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Curatenie (servicii) Vizitatori: 559
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Harghita , Nr. 97, Miercurea Ciuc, judetul Harghita
-------------------------
Phone: Telefon
  0722212221
-------------------------
Web: Internet
  email: marketing@meridianinvest.ro
  site: www.meridianinvest.ro

 
Curatare, sablare cu gheata uscata (carbonica)  
Detalii  video  

Avantajele curatarii, sablarii cu gheata uscata (carbonica) Cryonomic oferite de Meridian Invest SRL:

Curatarea industriala a pieselor este astazi o parte componentă a proceselor industriale moderne. Ea determina capacitatea de functionare de mai trziu a produselor, calitatea şi durata de viata a acestora. Clientii nostrii ne cer calitate maxima a curatarii , rentabilitate ca si flexibilitate in actiune.Procedeele de curatare cu gheata carbonica

Metodele tradiţionale de curatare a diferitelor forme de turnare ( a matritelor), indepartare a lacurilor, grasimilor, a produselor de gresare şi mijloacelor de separare precum şi alte asemenea straturi adunate odata cu timpul necesita multa munca si timp indelungat.Toate acestea duc la crearea timpilor morti a caror durata costa scump si prejudiciaza procesul de productie. Procedeul de curatare cu gheata uscata prezinta una din cele mai importante inovatii din sectorul curăţirii industriale.

PRINCIPIUL FUNCŢIONARII: Curatarea cu gheata uscata se deosebeste esential de toate procedeele traditionale: Suprafetele masinilor şi instalatiilor nu sunt in nici un fel atacate in timpul procesului de curatare.

Chiar si circuitele electrice si placile pot fi curatate in acest fel!Granulele de gheata carbonica lovesc aproape cu viteza sunetului stratul de murdarie. Stratul de murdarie se răceşte aproximativ la -78 grade C, se contracta si se fisureaza.

Temperatura de la suprafata materialului scade nesemnificativ, si pentru putin timp. Granulele, dupa izbire, (lovire) iau forma lor obisnuita de gaz si isi maresc volumul de 800 de ori.

Apoi desprind stratul murdar de materialul de baza. Intrucat granulele de gheata uscata nu sunt prea tari si se sublimeaza usor, straturile de baza relativ moi raman nevatamate. Dioxidul de carbon va fi eliberat inapoi in atmosfera, de unde a si fost extras, vor trebui stranse doar corpurile straine, care au rezultat in urma curatarii.

Este metoda cea mai potrivita pentru multe tipuri de curatire, in mod deosebit pentru curatarea matritelor si pentru decontaminari nucleare, iar echipamentele de curatare, sablare cu gheata uscata , distribuite de Meridian Invest SRL sunt renumite deoarece , Cryonomic este:

* primul producator de sisteme de curatare cu gheata uscata (carbonica) în Europa (1992)

* primul producator de pistoale cu telecomanda totala în lume (1993)

* primul producator în lume de controlorul volumului de aer (1996)

* primul producator în lume cu lumina de pistol integrat (2003) .

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video