CLINICA MEDICALA MEDSPORT Afisari: 7525
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Chirurgie generala Vizitatori: 2949
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maior Coravu, nr. 36-38, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213240305
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@medsport.ro
  site: www.medsport.ro

 
Chirurgie plastica, reparatorie si estetica  
Detalii  

Succesul unei interventii estetice consta intr-o buna comunicare intre chirurg si pacient, in stabilirea unui echilibru optim intre stiinta, arta chirurgiei plastice si asteptarile dumneavoastra. Din acest motiv consultatiile de chirurgie estetica fac parte din insasi planul tratamentului chirurgical, avand ca scop identificarea celei mai potrivite solutii pentru sanatatea si asteptarile fiecarui pacient.

Departamentul de chirurgie plastica si reparatorie a clinicii Medsport este coordonata de doctorul Ovidiu Grecu, medic primar in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva. Asociat de peste 8 ani al clinicii Medsport, a efectuat peste 1000 de interventii de succes.

Dr. Ovidiu Grecu este medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reparatorie, doctor in stiinte si unul dintre cei mai buni specialisti romani in domeniu (www.drgrecu.ro). Acesta detine titlul de Doctor in stiinte medicale iar experienta sa de peste 15 ani in chirurgia plastica se reflecta in rezultate si in numarul foarte mare de pacienti multumiti.

Cu puternic simt al esteticii, dr. Grecu este renumit pentru operatiile complicate de chirurgie plastica realizate dar si pentru naturaletea formelor pe care le creeaza. Permanent la curent cu cele mai noi practici, participa activ la congrese si simpozioane nationale si internationale, pentru ca interventiile efectuate sa fie de cea mai inalta calitate.

Va asteptam cu incredere la consultatie pentru a gasi impreuna solutia cea mai buna si cea mai potrivita pentru a remedia nemultumirile dumneavoastra legate de aspectul fizic. Avand o intelegere profunda a anatomiei umane, impreuna cu o buna judecata, dexteritate si creativitate, doctorul Grecu este recomandat pentru o larga varietate de interventii:

Chirurgia estetica feminina

Chirurgie estetica faciala

Liftingul facial

Liftingul facial reprezinta o interventie de chirurgie estetica prin care se contracareaza efectele inevitabile pe care timpul si gravitatia le lasa pe fata noastra. Singur sau adesea asociat cu alte proceduri , liftingul fetei si al gatului indeparteaza pielea in exces, netezeste ridurile si reintinereste aspectul gatului.

Blefaroplastia (Intinerirea pleoapelor)

Blefaroplastia face parte din gama interventiilor de chirurgie estetica faciala care prin modificarile aduse la nivelul regiunii oculare provoaca un real proces de intinerire si iluminare a fetei. Interventia se adreseaza ambelor pleoape. In cazul celei superioare, consta in indepartarea excesului tegumentar si adipos (pungile de sub ochi).

Rinoplastia

Rinoplastia sau rinocorectia, reprezinta interventia de chirurgie estetica prin care se poate modifica forma si dimensiunea nasului. De asemenea, atunci cand este cazul, se corecteaza si deviatia septului nazal. Primordial in frumusetea faciala, nasul, prin eliminarea cocoasei, ridicarea si subtierea varfului sau prin alte corecturi necesare (inaltime, lungime) readuce armonia si echilibrul intre etajul superior, mijlociu si inferior al fetei. Rinoplastia se adreseaza si sechelelor dobandite in urma unor traumatisme sau afectiuni de alta natura. O atentie deosebita se acorda rinoplastiilor efectuate dupa alte interventii chirurgicale la nivelul nasului.

 

Microinjectiile de frumusete faciala

Stergerea ridurilor cu toxina butolimica

Microinjectiile cu toxina botulinica fac parte din arsenalul chirurgiei cosmetice faciale de lupta antirid. Prin efectul rapid, simplitatea aplicarii si lipsa oricarei pregatiri initiale, folosirea toxinei botuluinice a devenit in acest moment unul din cele mai solicitate tratamente cosmetice faciale la nivel mondial.

Volumetrie faciala cu acid hyaluronic

In momentul in care aplicam o substanta de umplere, cum este acidul hialuronic, aceasta ramane in sant sau in zona careia vrem sa ii dam volum asa cum umplem un sant cu apa. Pielea se va nivela printr-un adaos de substanta, nu pe o intindere directa cutanata.

Prin folosirea microinjectiilor cu acid hyaluronic obtinem:

  • Netezirea ridurilor fruntii si dintre sprancene
  • Netezirea ridurilor de sub pleoape si de pe obraji
  • Netezirea ridurilor din jurul si din colturile gurii
  • Umplerea pliurilor dintre nas si gura
  • Conturarea obrajilor
  • Corectarea cicatricilor depresionate dupa vindecarea acneei
  • Marirea si accentuarea conturului buzelor

Chirurgia estetica a sanilor si siluetei

Liposculptura

Liposculptura reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic prin care se obtine o remodelare a conturului corpului, data de indepartarea excesului adipos din diferite zone.

Abdominoplastia

Abdominoplastia reprezinta o interventie de chirurgie estetica prin care se obtine un abdomen mai plat prin indepartarea excesului de piele si de tesut adipos, care de cele mai multe ori ajunge sa atarne peste pube sau chiar organele genitale. Aceasta laxitate, aceasta “cadere” a tesuturilor este determinata de cresterea excesiva in greutate sau din contra de o slabire rapida.

Augmentarea mamara

Marirea sanilor reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic. Aceasta interventie reuseste sa rezolve rapid una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi, de o marime potrivita cu restul corpului. Interventia se realizeaza folosind implantele mamare de ultima generatie, rezultatul fiind vizibil imediat.

 

 

 

Ridicarea sanilor

Mastopexia reprezinta o interventie de chirurgie plastica prin care se repozitioneaza si se remodeleaza sanii cazuti. Sarcina si alaptarea, scaderea in greutate, sanii voluminosi, calitatile ereditare si inaintarea in varsta sunt factori ce determina efectuarea acestei interventii.

Mamoreductia

Sanii voluminosi, fie constitutional fie datorati unor modificari hormonale, devin cu timpul o povara permanenta ce poate duce la modificari de postura insotite de migrene, dureri ale coloanei vertebrale, eroziuni tegumentare cronice si discomfort estetic. Insotita de lipoaspiratie, abdominoplastie si tratament de reechilibrare nutritionala, reducerea greutatii sanilor poate determina un adevarat sentiment de usurare si libertate in viata de zi cu zi.

Chirurgie estetica genitala

Labioplastia

Cu sau fara legatura cu sarcina, prezenta unei hipertrofii a labiilor poate crea un anumit discomfort ce va fi inlaturat prin remodelarea plastica a acestora.

Liftingul si remodelarea regiunii pubiene

Supusa de asemenea modificarilor in timpul sarcinii, regiunea pubiana poate fi supusa ridicarii si, eventual, remodelarii prin lipoaspiratie si miniabdominoplastie.

Chirurgia estetica a varicelor

Prin presiunea creata de sarcina, este posibila aparitia sau agravarea unei boli varicoase preexistente. Cura estetica a varicelor consta in inlaturarea acestora prin mici incizii punctiforme invizibile dupa vindecare.

Chirurgia estetica masculina

Liftingul facial

In cazul liftingului facial, tinand cont de dorintele si nevoile dumneavoastra, chirurgul plastician va aprecia oportunitatea efectuarii unei astfel de interventii propunandu-va eventual tratamente estetice asociate sau alternative.

Ginecomastia

Genetic sau dobandita, ginecomastia reprezinta prezenta unei mariri anormale a glandelor mamare la barbati. Fara a reprezenta o problema de sanatate, prezenta ginecomastiei poate afecta negativ increderea si respectul de sine al unui barbat. Cura ginecomastiei se realizeaza pe cale chirurgicala si consta in inlaturarea glandei mamare, a tesutului adipos si a tegumentului in exces.

Rinoplastia

Rinoplastia sau rinocorectia reprezinta interventia de chirurgie estetica prin care se poate modifica forma si dimensiunea nasului. Prin rinoplastie se pot obtine:

  • Indepartarea cocoasei piramidei nazale
  • Ridicarea sau coborarea varfului nasului
  • Efilosarea sau ingustarea varfului nasuluiMicsorarea lungimii, latimii si inaltimii nasului
  • Remodelarea narinelorCorectia in acelasi timp operator a deviatiei septului nazal
  • Remodelarea sau reconstructia piramidei nazale dupa traumatisme sau ablatii tumorale

Blefaroplastia

Interventia are ca scop indepartarea excesului tegumentar si grasos aflat la nivelul pleoapelor superioare si inferioare. Acest exces de piele si grasime duce la scaderea campului vizual, la aparitia de riduri si pungi, conferind fizionomiei un aspect obosit. Blefaroplastia se poate face la nivelul pleoapelor superioare si inferioare separat sau impreuna, in aceeasi interventie. De asemenea, ea poate fi asociata cu liftingul facial.

Otoplastia

Operatia se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor care au urechile decolate sau proeminente sau sunt nemultumiti de aspectul urechilor lor.

Indepartare tatuaje

Alungirea, ingrosarea penisului

Clinica Medsport Clinica chirurgicala multidisciplinara de inalta performanta Centru de excelenta in ortopedie

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
instrumente electroforeza  |  pungi sub ochi  |  Abdominoplastia operatie estetica  |  Abdominoplastie lipoaspiratie   |  Abdominoplastie cicatrici  |  Abdominoplastie operatie  |  Ablatie chirurgicala  |  Acid hialuronic  |  Acid hialuronic antirid  |  Acid hyaluronic  |  Acidul hialuronic   |  Afectiuni cronice tratamente  |  Afectiuni medicale   |  Afectiuni ortopedice  |  Analize citologie  |  Analize colesterol  |  Analize imunologice laborator  |  Analize laborator complete  |  Analize microbiologice  |  Analize trigliceride  |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Apa la nivelul tesutului   |  Apa de gura  |  Apa in exces  |  Aparatura anestezie  |  Aparatura chirurgie estetica  |  Aparatura de laborator  |  Aparatura estetica  |  Aparatura laborator  |  Aparatura medicala  |  Aparatura medicala recuperare  |  Aparatura office  |  Aparatura performanta  |  Aparatura sportiva  |  Arta plastica  |  Augmentarea mamara  |  Baza de tratament  |  Biologie moleculara  |  Boli cronice   |  Boli de nutritie  |  Boli nutritie  |  Boli piele  |  Centre medicale  |  Chirurgia coloanei  |  Chirurgia coloanei vertebrale  |  Chirurgia pleoapelor  |  Chirurgia reconstructiva  |  Chirurgia sanilor si siluetei   |  Chirurgia varicelor  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie estetica genitala  |  Chirurgie estetica nas  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie oncologica  |  Chirurgie plastica  |  Chirurgie plastica genitala  |  Chirurgie plastica si reparatorie  |  Chirurgie reconstructiva  |  Chirurgie reparatorie  |  Chirurgul plastician  |  Clasificarea riscurilor   |  Clinici medicale  |  Colesterol analize  |  Coloanei vertebrale  |  Cont curent  |  Conturarea buzelor  |  Conturarea corpului   |  Conturarea faciala  |  Corectarea ginecomastiei sani barbati  |  Corectarea ginecomastiei sani feminini  |  Corpului fizic   |  Cresterea in greutate   |  Cresterea sanilor   |  Cura ridurilor faciale  |  Cura slabire  |  Cura toxina botulinica  |  Cura varicelor  |  Dezvoltarea bacteriilor  |  Diabet si boli de nutritie  |  Dureri in regiunea gatului  |  Echipa specialisti  |  Ecografie  |  Ecografie 2d  |  Ecografie 3d  |  Ecografie generala  |  Electrocardiograme  |  Eliminarea cicatricilor  |  Eliminarea ridurilor  |  Estetica faciala  |  Estetica medicala  |  Evaluare clinica  |  Exces glanda mamara  |  Exces tegumentar  |  Exces tegumentar adipos   |  Experienta si creativitate  |  Fara interventie chirurgicala  |  Fizioterapie  |  Ginecomastie operatie  |  Hipertrofie glanda mamara  |  Hipnoza clinica  |  Implant volumul sanului  |  Implanturi mamare sarcina  |  Incizii zona genitala  |  Indepartare riduri  |  Indepartare tatuaje  |  Indepartarea excesului glanda mamara  |  Instrumente coagulare  |  Instrumente masura  |  Instrumente medicale  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala labioplastie  |  Interventie rapida  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii la inaltime  |  Interventii microchirurgie  |  Investigatii laborator  |  Investigatii medicale  |  Laborator analize  |  Laborator analize microbiologice  |  Laparoscopie diagnostica si operatorie  |  Lifting facial operatie  |  Lifting fara cicatrici  |  Lifting mamar cicatrici  |  Lifting mamar operatie  |  Lifting ridicarea sanilor  |  Lifting sprancene operatie  |  Liftingul facial  |  Liftingul fetei  |  Liftingul gatului   |  Luxatii ortopedice  |  Marime si greutate  |  Marirea chirurgicala a buzelor  |  Marirea de sani  |  Marirea penisului  |  Marirea penisului in lungime  |  Marirea sanilor  |  Marirea tesutului tegumentar  |  Medic chirurg  |  Medic oncolog  |  Medici specialisti  |  Mici interventii chirurgicale  |  Microchirurgie reconstructiva  |  Miniabdominoplastie operatie  |  Nivel facial   |  Nivelul corpului fizic  |  Nivelul penisului   |  Nutritie  |  Operatie corectare forma nas  |  Operatie exces tegument  |  Operatie urechi decolate  |  Operatii rinocorectii nas  |  Organele corpului  |  Organele genitale  |  Ortopedie tratamente  |  Ortopedie traumatologie  |  Otoplastie chirurgie ureche  |  Otoplastie urechi decolate  |  Performanta sportiva  |  Peste plat   |  Pielea in exces   |  Planul de tratament  |  Proceduri chirurgicale  |  Proceduri cosmetice  |  Radiografii  |  Recoltarea analizelor  |  Recuperare medicala  |  Reducerea greutatii   |  Reducerea labiilor mici  |  Reducerea ridurilor  |  Reducerea sanilor barbati  |  Regiunea pubiana  |  Remodelare sani  |  Remodelare sprancene  |  Remodelarea corpului  |  Remodelarea siluetei  |  Rezultate estetice  |  Rezultatele analizelor  |  Ridicarea regiunii pubiene  |  Ridicarea sanilor  |  Ridicarea sanilor cazuti  |  Riduri faciale  |  Riduri tratamente  |  Rinocorectia chirurgie estetica  |  Rinocorectie nas  |  Rinoplastia operatie estetica  |  Rinoplastia rinocorectia nas  |  Rinoplastie deviatie sept  |  Rol esential  |  Sani mici fermi   |  Scaderea greutatii   |  Scaderea in greutate  |  Scaderea in varsta  |  Scaderea in volum a sanilor  |  Servicii chirurgicale  |  Servicii medicale  |  Serviciul medical  |  Solutii nazale  |  Specialitati medicale  |  Specialitati peste  |  Tatuaje cosmetice  |  Tehnica securitate  |  Testare adn  |  Testare medicala  |  Tesutului adipos  |  Toxina botulinica riduri  |  Tratament chirurgical   |  Tratament facial  |  Tratament migrene  |  Tratament riduri  |  Tratament slabire rapida  |  Tratamente alternative  |  Tratamente apa  |  Tratamente cosmetice  |  Tratamente faciale  |  Tratamente frumusete  |  Tratamente intinerire  |  Tratamente slabire  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Traumatisme oculare  |  Umplerea ridurilor  |  Vindecare  |  Vindecare tesuturilor   |  Zona fetei   |  Zona genitala feminina  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.