Maxi pet Afisari: 647
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Veterinari (cabinete) Vizitatori: 449
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Iuliu Maniu,, nr. 546-560 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314328760
-------------------------
Web: Internet
  email: info@maxi-pet.ro; veterinar@maxi-pet.ro
  site: www.maxi-pet.ro


 
NTREBATI MEDICUL VETERINAR  
Detalii  

Întrebaţi medicul veterinar

Maxi Pet este devotat oferirii de informaţii tuturor posesorilor de animale de companie despre toate aspectele îngrijirii, nutriţiei şi sănătăţii acestora, dar şi despre ceea ce înseamnă să fiţi un proprietar responsabil. 

 

 

Dacă vă gândiţi să achiziţionaţi un animal de companie, vă rugăm să vă documentaţi cât mai bine despre toate nevoile lui înainte de a lua decizia finală. Trebuie să vă asiguraţi că îi puteţi oferi un spaţiu adecvat, hrana potrivită şi – în mod special – să petreceţi împreună mult timp de calitate pentru a socializa.

 

Aici puteţi găsi câteva informaţii despre cele mai multe animale de companie.Răspunsuri la întrebările dumneavoastră specifice despre îngrijirea, hrana, igiena şi sănătatea animalului de companie vă pot fi oferite de către medicii noştri veterinari  în cadrul farmaciei veterianre din magazinul Maxi Pet sau în aceste pagini.Vă invităm să căutaţi pe aceste pagini subiectele care vă interesează sau să trimiteţi o întrebare medicilor noştri veterinari.

 

Aceştia vor răspunde la toate întrebările în cel mai scurt timp posibil.Vă rugăm să aveţi în vedere că vă putem oferi sfaturi sau explica anumite diagnostice şi comportamente. În cazul în care animalul dumneavoastră de companie este bolnav sau rănit, trebuie să contactaţi de urgenţă medicul dumneavoastră veterianar pentru a vă ajuta. 

 

 

Ne puteti scrie pe adresa veterinar@maxi-pet.ro pentru orice informatie care doriti sa o aflati despre animalutul dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Animale de companie  |  Bucuresti  |  Companie animale  |  Hrana animale  |  Hrana animale companie  |  Medicul veterinar  |  Protectia persoane  |  Veterinari-cabinete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.