Max Alarm, Bucuresti Afisari: 2486
Categorie: AUTO MOTO >> Alarme auto (comercializare, montare) Vizitatori: 1093
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Giurgiului, Nr. 269A, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766597505
-------------------------
Web: Internet
  email: maxalarm@yahoo.com
  site: www.max-alarme.ro

 
Pandora Mini Moto  
Detalii  video  
PANDORA MINI MOTO ALARMA CU BLUETOOTH 5.0

Pandora Mini Moto este un sistem modern de securitate pentru toate tipurile de motociclete si scutere cu tensiune la bord de 12V . Este un sistem complet hands-free, cu comunicare Bluetooth 5.0

Aplicatie de mobil

O aplicatie de mobil convenabila Pandora Connect cu o vizualizare 3D moderna a zonelor de securitate si a starii motocicletei este disponibila atât pentru smartphone-uri iOS si Android cât si pentru tablete. Permite controlul si configurarea sistemului de securitate pe distante de conexiune Bluetooth.

Interfata BLUETOOTH 5.0

Cel mai modern si mai sigur protocol de comunicare pentru un transfer imediat de date între unitatea de baza, accesoriile fara fir si un smartphone. Bluetooth 5.0 asigura o raza de comunicare de 4 ori mai mare decat versiunea precedenta, un consum mult mai mic de energie si viteza dubla de transmitere a comenzilor. Sporiti nivelul de securitate si confort al sistemului prin adaugarea diferitelor dispozitive suplimentare (relee radio, telecomenzi, unitati de control, sirene fara fir, senzori).

ACCELEROMETRU 3D

Senzorii de impact / înclinare / miscare reglabili încorporati detecteaza toate impacturile asupra motocicletei si blocheaza imediat motorul atunci când încearca sa se deplaseze fara permisiune.

PROTECTIA DIGITALA

Dialogul dinamic modern Criptarea AES cu chei de 128 de biti garanteaza imposibilitatea pirateriei si furtului electronic.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video