Mattrix Automotive Systems Bucuresti - Sisteme de climatizare auto Afisari: 2038
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 746
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ghercu Constantin, nr. 5, sector 6 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728706893; 0213508190
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mattrix.ro; mattrix@ines.ro
  site: www.mattrix.ro

 
Diagnoza auto  
Detalii  video  

Ca urmare a vitezei crescute de comunicare atinsa de sistemele electronice integrate a aparut nevoia de instrumente capabile sa exploateze la maximum resursele de auto-diagnoza oferite de producatorii de autovehicule.

La ora actuala, reparatorii de masini au nevoie de un instrument de diagnoza capabil sa comunice cu calculatorul de bord al autovehiculului in 3 moduri diferite.? Sistemul pentru standardul EOBD? Sistem serial system propriu fiecarei marci de autovehicul? Retea de mare viteza CANAxone 2000 ofera o resursa de diagnoza foarte puternica: auto diagnoza.

Aceasta functie permite efectuarea de verificari directe ale componentelor periferice ale oricarui sistem electronic al autovehiculului( INJECTIE, ANS, SR, ESP, EBV, MSR, EDS), oferind solutii simple pentru cele mai complexe probleme , incepand cu disfunctionalitatile reclamate de client.Programul ofera o lista cu problemele cele mai frecvente

Plecand de la problema reclamata, programul sugereaza testele cele mai adecvate care trebuie efectuate , identificand doar senzorii si dispozitivele care sunt afectate de disfunctionalitatea respectiva..

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video