PRIVATE DOLLS Masaj Erotic Afisari: 2923
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Masaj erotic Vizitatori: 1510
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mendeleev, Nr.37 , Langa Piata Romana,
-------------------------
Phone: Telefon
  0733337376
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@erotic-masaj.ro
  site: www.masajerotic-privatedolls.ro


 
Servicii / Preturi  
Detalii  video  

Serviciile de baza oferite de saloanele noastre sunt :Masaj de relaxare, Sensual Body masaj si Masaj erotic , acestea sunt oferite in in mai multe variante de preturi cu una, doua sau mai multe maseuze, alese de Dvs in urma unei prezentari sau din GALERIA FOTO

 

LISTA COMPLETA DE PRETURI SI SERVICII

Saloanele si implicit maseuzele noastre nu ofera servicii sexuale!!! In timpul sedintelor de masaj aveti voie sa atingeti maseuza, sa o mangaiati pe corp, pe sani, pe fese, exceptand zona intima,cu mentiunea ca miscarile dvs. trebuie sa fie tandre si usoare, fara sa ii provocati durere sau orice fel de senzatie de disconfort. In cazul in care maseuza va cere sa nu atingeti anumite zone, va rugam sa nu insistati, iar in situatia in care provocati durere maseuzei ori aveti tendinta de a o jigni sau a o forta sa faca ceva impotriva dorintei si vointei sale, aceasta va parasi camera de masaj si sedinta se va incheia fara sa va primiti suma achitata.

 

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELACTA CLIENTII, DACA :Aveti boli de piele vizibile, sunteti in stare avansata de ebrietate, aveti un comportament agresiv si/sau indecent in receptie si camera de masaj, degajati un miros neplacut, daca ati avut antecedente in salonul nostru, daca maseuzele refuza sa va maseze din motive personale.

Pentru o mai buna intelegere intre dvs si maseuza, pentru a evita neintelegerile va rugam sa consultati bookurile de prezentare existe in fiecare salon si sa va exprimati cerintele inca din receptie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video