Malu Wilz Romania - Produse Make-up si SkinCare Professional, Pitesti Afisari: 4441
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1624
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Craiovei, Nr. 152, bl. TG1, Pitesti, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0248214805; 0753326625
-------------------------
Web: Internet
  email: malu.wilz@yahoo.com; office@maluwilz.ro
  site: www.maluwilz.ro

 
Malu Wilz - Despre firma  
Detalii  video  

În România, MALU WILZ s-a constituit ca reprezentanta independenta înca de acum 16 ani, gratie fondatorilor sai, Manuela si Marcel Sandhof. Astazi, MALU WILZ România functioneaza atât ca promotor national al brandului cât si ca laborator de creatie în domeniul beauty, în cadrul caruia se întrunesc profesionistii consacrati si pasionatii de make-up, dezvoltându-se astfel, Academia MALU WILZ România, ca platforma inovatoare de cursuri sub forma unui învatamânt complementar, dedicate personalului de specialitate din România si persoanelor interesate de aceasta arta care inspira, motiveaza ascensiunea si angreneaza imaginatia. 

          MALU WILZ România functioneaza ca unic importator si distribuitor în România al produselor profesionale MALU WILZ ce sunt clasificate în doua categorii principale: Make-up Professional si SkinCare Professional. Cu o traditie si o experienta de aproape 35 de ani în lumea cosmeticii si a machiajului profesional, brandul MALU WILZ strabate timpurile promovând un concept propriu si inovator, gratie echipelor de specialisti, adaptându-se rigorilor specifice impuse de evolutie, trenduri, si nu în ultimul rând, de consumatori. MALU WILZ ROMÂNIA a devenit cunoscuta prin intermediul emisiunilor TV, a revistelor de specialitate, a târgurilor de cosmetice, seminariilor de prezentare si de instruire a profesionistilor si totodata datorita cursurilor si trainingurilor de specializare si nu în ultimul rând, datorita canalelor de comunicare online si social media. În prezent, sute de saloane, make-up artisti si cursanti din România lucreaza cu produse profesionale MALU WILZ iar tendinta este în crestere! Echipa noastra de profesionisti si consilieri este zilnic la dispozitia partenerilor si a persoanelor interesate, telefonic, pe e-mail sau prin intermediul social media.

 

PRIN CE SE REMARCA PRODUSELE DIN COLECTIA COSMETICA DECORATIVA? 

        Palete cromatice actuale si conform ultimelor tendinte internationale, care permit realizarea unui machiaj profesional si creativ, calitate superioara si compatibilitate optima cutanata, testata si confirmata dermatologic si oftalmologic, proprietati superioare la aplicare si termen de valabilitate extins, produse de tip refill (de exemplu elegantele Beauty Boxes, cu ajutorul carora puteti combina, schimba si completa fardul de pleoape si fardul de obraz dupa cum doriti – simplu, practic, ecologic si economisind bani). Totodata MALU WILZ va ofera o gama de produse speciale, interesante, de exemplu produsele din gama Camouflage pentru acoperirea impuritatilor si anomaliilor tenului, produse profesionale pentru contouring, strobing,baking, draping, produse HD, etc. MALU WILZ ROMÂNIA prezinta de doua ori pe an (în pas cu tendintele actuale din München, Paris si New York) noile trenduri cromatice pentru sezonul primavara-vara si toamna-iarna iar periodic, lanseaza produse unice, de sezon sau tratamente inovatoare cu ingrediente naturale.

 

Ce trebuie sa stiti despre PRODUSELE PROFESIONALE DE ÎNGRIJIRE FACIALA: 

            Conceputul de îngrijire MALU WILZ – liniile de produse exclusive servesc unui ten vizibil înfrumusetat. Pielea, cel mai mare organ al corpului uman, este în acelasi timp cea mai sensibila si cea mai importanta. Un rol important în starea noastra psihica este reprezentat de aspectul de prospetime si tinerete. Orice tip de piele este frumos daca este îngrijit corect! Fie ca optati pentru tratamentul cosmetic în cadrul unui centru de înfrumusetare, fie ca va îngrijiti zilnic acasa, cu produsele de îngrijire de la MALU WILZ obtineti rezultate excelente, imediat vizibile. Îngrijiti-va permanent pielea! Aceasta va va rasplati cu un aspect radiant si veti avea siguranta ca ati ales îngrijirea optima.                                          

           Conceptul de îngrijire SKINCARE de la MALU WILZ, va ofera libertatea de a stabili un program de îngrijire faciala perosnalizat, în functie de dorintele si nevoile individuale, datorita noilor tehnologii si substantelor active atent selectionate. Cu produsele exclusiviste veti obtine rezultate optime de îngrijire; gamele de produse cu actiune intensa si produsele speciale de lux vin sa completeze programul zilnic de rasfat. Pe lânga aceasta gama larga de produse extrem de eficiente, produsele profesionale pentru ten gras, cu impuritati si sensibil completeaza conceptul de îngrijire de la MALU WILZ.

 

TRATAMENTE COMPLETE CU PRODUSELE PROFESIONALE MALU WILZ! 

Bucurati-va de o scurta vacanta pentru trup si suflet! În aceste timpuri, în care totul se deruleaza cu repeziciune, tânjim adesea dupa momente de liniste si relaxare. Luati o pauza de la activitatea cotidiana si bucurati-va de un tratament regenerant MALU WILZ într-un centru de înfrumusetare. Indiferent daca optati pentru acizi vegetali pentru întinerirea pielii sau pentru substante active minerale, încarcati-va de energie si rasfatati-va cu un tratament complet. Datorita procedurilor de îngrijire atent stabilite si produselor de înalta calitate de la MALU WILZ, tratamentul de îngrijire va avea efectul unei scurte vacante în care va puteti bucura de îngrijire intensa si de o stare de bine absoluta. Tratamentele de relaxare MALU WILZ îndeplinesc toate dorintele – pielea obosita va arata rapid cu câtiva ani mai tânara, iar masajul de relaxare va restabili echilibrul între trup si spirit.

Trenduri bianuale exclusiviste, lansari de produse cu caracter tematic si neaparat în concordanta cu tendintele internationale, programe structurate de îngrijire faciala, game de produse cu actiune intensiva, produse speciale de lux, o platforma inovatoare de cursuri sub forma unui învatamânt complementar dedicat personalului de specialitate din România si persoanelor interesate de aceasta arta, magazin on-line, produse eco si skin friendly netestate pe animale...un ansamblu ce consolideaza MALU WILZ ca brand profesional de renume international.

 

CURSURI ALE ACADEMIEI MALU WILZ - MAI APROAPE DE VOI!

          Înca de la fondarea companiei în România, în 2003, MALU WILZ România a organizat workshopuri si seminarii de specializare în make-up si cosmetica faciala, atât la nivel national cât si international, direct în München la sediul central al MALU WILZ BEAUTÉ sau în Berlin la Institutul propriu de înfrumusetare, MALU WILZ BEAUTY AND SPA BERLIN. Seminariile noastre se bucura de o larga participare, iar locurile disponibile se ocupa în totalitate. Pentru a continua aceasta traditie, ne bucuram sa va anuntam ca în primavara anului 2013 s-a inaugurat un centru de cursuri in Pitesti, în cadrul Academiei MALU WILZ România. Acest centru de cursuri ne va da posibilitatea sa va împartasim cunostintele noastre în domeniul cosmeticii si al machiajului profesional. Va asteptam cu drag sa va înregistrati la workshopurile, întâlnirile beauty cu specialistii MALU WILZ, la seminariile de specializare dedicate profesionistilor debutanti si consacrati. Veti fi informati cu regularitate cu privire la evenimentele organizate în cadrul Academiei MALU WILZ România si la nivel national în cadrul manifestarilor cu specific beauty.          Conceputa ca un program de promovare cu ocazia a 10 ani de existenta pe piata de beauty din România, dezvoltarea MALU WILZ România a însemnat pe langa foarte multa munca, acumularea de experienta, idei, proiecte si teorii îndraznete, concepte noi… toate concretizate într-o platforma inovatoare de cursuri sub forma unui învatamânt complementar, dedicate personalului de specialitate din România si persoanelor interesate de aceasta arta care inspira, motiveaza ascensiunea si angreneaza imaginatia.

MALU WILZ ACADEMY este o noua platforma de îndrumare a partenerilor MALU WILZ, constituie o rampa de lansare pentru cât mai multe talente si consolideaza MALU WILZ ca brand profesional de renume international.

          Va asteptam cu drag sa petreceti momente inedite în lumea fermecatoare a culorilor si a miresmelor binefacatoare, marci proprii ale produselor de lux MALU WILZ, într-o atmosfera eleganta, exclusiva si, nu în ultimul rând, de înalt profesionalism. Dorim sa va adresam multumiri pentru interesul si încrederea acordate, pentru timpul alocat si pentru solicitarile transmise direct la sediul MALU WILZ România din Pitesti sau prin reprezentantii nostri zonali. Deveniti astazi partener sau client MALU WILZ România si beneficiati de sfaturile si serviciile echipei noastre de profesionisti!

Pentru a afla beneficiile unui parteneriat, asteptam solicitarea dvs. pe adresa noastra de e-mailmalu.wilz@yahoo.comoffice@maluwilz.romarketing@maluwilz.rodpo@maluwilz.ro sau info@maluwilzromania.com 

Poarta-ti frumusetea în fiecare zi cu produsele MALU WILZ! Te asteptam cu drag la showroomul MALU WILZ din Pitesti, Calea Craiovei, nr. 152, un atelier de creatie destinat iubitorilor si dependentilor de beauty, un beauty place unde frumusetea e la ea acasa, un loc de întâlnire pentru exponentii saloanelor de specialitate din Pitesti si din tara, dedicat make-up artistilor consacrati sau debutanti, cât si consumatoarele de produse profesionale, un loc unde se pot testa si cumpara produsele MALU WILZ, unde te poti informa despre ultimele tendinte din domeniul beauty.   

Vizitati platforma dedicata profesionisilor consacrati sau în devenire si înscrieti-va în sectiunea Profi MUA pentru a beneficia de discounturi preferentiale!     

                                         Va asteptam cu drag! Echipa MALU WILZ România                                                                                                                                                                                               

COMPANIA MALU WILZ BEAUTÉ GERMANIA GEFÜLTE SCHÖNHEIT

Cu o istorie pornind din vechiul München de acum trei decenii, unde au fost concentrate departamentele de creatie, dezvoltare produse, distributie, productie si întreg departamentul logistic, MALU WILZ ramâne tributara elegantei, frumusetii si rafinamentului în stilu-i inconfundabil, mereu în trend cu tendintele internationale. Astfel, pâna la prezenta la nivel international, nu a fost decât un singur pas!

MALU WILZ  este un brand din Germania ce are în portofoliu produse profesionale de îngrijire faciala, cu ingrediente si active cosmetice  de înalta calitate pentru sustinerea si regenerarea pielii pornind din straturile profunde ale acesteia si o linie exclusiva de cosmetica decorativa, ce cuprinde produse de make-up cu rezistenta îndelungata si culori sublime pentru a aduce în prim plan frumusetea fiecareia dintre noi.

MALU WILZ este un brand preferat de profesionistii cosmeticieni si make-up artistii, exponenti ai domeniului frumusetii din întreaga lume. Faceti cunostinta cu produsele MALU WILZ si optati pentru un program elaborat de îngrijire a pielii, pentru sanatatea acesteia si rezultate vizibile pe perioada îndelungata. De la produse cosmetice cu rol intens hidratant cu continut de acid hiauronic si alge marine pâna la creme de regenerare si elixiruri ce contin active cosmetice premium (colagen, caviar, particule de aur, extracte naturale bio) – puteti gasi produsele ideale dedicate tuturor tipurilor de ten si nevoilor speciale de îngrijire ale acestora.

Linia de cosmetica decorativa de la MALU WILZ Beaute ofera echilibrul perfect între produse ce confera o frumusete naturala si atemporala si o paleta de culori mereu în trend cu tendintele lansate de prestigioase metropole internationale din domeniul fashion. Extrem de durabile si rezistente, cu o toleranta optima dermatologica si oftalmologica si aplicare facila. Produse create si fabricate în Germania. 

FILOZOFIE                                                                                                                                                                                              

Furnizorii de produse de înfrumusetare trebuie de asemenea sa promoveze si sa prezinte aceste produse într-un mod cât mai elegant si frumos! De aceea cautam tot timpul oportunitati inovatoare de prezentare a produselor noastre pentru a oferi eficacitate, ergonomie si autonomie centrului dvs. de înfrumusetare. În acest concept se încadreaza dispozitivele tip display - o modalitate atractiva de expunere, ce garanteaza o prezenta puternica pe piata. 

Mai mult, sustinem promovarea brandului cu propuneri de tratamente speciale si concepte de vânzare, oferind algoritmi specifici de calcul, sabloane de corespondenta si suport publicitar, toate special adaptate institutului dvs. de înfrumusetare. În spatiul virtual, va oferim imagini concludente, materiale inspirationale si informatii detaliate pentru toate gamele de produse. Suntem bucurosi si dornici sa va sfatuim si sa va ajutam în identificarea modalitatii de prezentare care se potriveste cel mai bine institutului dvs.! Beneficiati de creativitatea noastra pentru succesul dvs!

PRODUSE NETESTATE PE ANIMALEMALU WILZ Beauté nu efectueaza niciun fel de teste pe animale si nici nu colaboreaza cu centre ce utilizeaza aceste teste. Testarea pe animale a produselor cosmetice a fost interzisa în conformitate cu legea Animal Welfare Act, privind bunastarea si protejarea animalelor înca din 1986. Începând cu luna martie a anului 2011, a fost introdusa o interdictie asemanatoare privind materiile prime pentru produsele cosmetice, interdictie pe care MALU WILZ Beauté a respectat-o si o sustine în mod expres. În conformitate cu aceasta legislatie, materiile prime folosite la realizarea produselor cosmetice nu vor mai fi testate pe animale desi nici înainte de aceasta data nu au fost testate în mod cert pe animale. Pentru a minimiza incompatibilitatile, MALU WILZ Beauté efectueaza teste interne de aplicare locala sau teste epicutanate, utilizate pentru a determina compatibilitatea locala a unui produs. MALU WILZ Beauté este împotriva testelor pe animale!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video