Mall Connect - Instalatii electrice interioare si exterioare, Bucuresti Afisari: 206
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 120
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Rahovei, Nr. 328, Bl 57A, Sc B, Ap 83, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766324953; 0722161407
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mallconnect.ro
  site: www.mallconnect.ro

 
Despre firma Mall Connect  
Detalii  video  

Bazându-se pe experienta bogata a personalului din conducere firma noastra raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai.

       Colectivul societatii fiind tânar si dinamic, dar cu un înalt grad de calificare profesionala si excelenta experienta tehnica se adreseaza cu convingere si profesionalism tuturor care doresc sa apeleze la unul din serviciile noastre.

       Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de înalta calitate în vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia.

     Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu în ultimul rând preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a companiei Mall Connect, astfel încât dumneavoastra, clientii nostri, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video