S&S Maintenance Holding Pro Group / SSK.ro / Instalatii electrice, sisteme de securitate Afisari: 272
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 170
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724545093
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ssk.ro
  site: www.ssk.ro

 
Reparatii instalatii electrice  
Detalii  video  

Energia electrica este vitala pentru absolut orice tip de activitate din ziua de azi, fiind una dintre cele mai importante resurse pe care le folosim zi de zi. Lipsa alimentarii cu energie electrica este destul de complicata si in cazul instalatiilor electrice de la domiciliu, insa in cazul celor prezente in cadrul companiilor situatia este si mai problematica. De ce? Pentru ca in cadrul unei companii, electricitatea asigura buna functionare a tuturor conditiilor de lucru, dar si confortul angajatilor.

Instalatiile electrice, fie ca au fost montate de catre firma noastra de instalatii electrice din Bucuresti, fie de catre alta firma sau persoana autorizata, au tendinta de a se avaria, din motive diverse. Fie ca e vorba despre neglijenta celor care folosesc energia electrica, fie despre o anomalie, precum un scurtcircuit, fie, pur si simplu, despre uzarea instalatiei electrice, acesteia trebuie sa i se asigure un proces calitativ de reparatie a instalatiilor electrice.

 

Firma noastra, SSK, asigura prin intermediul echipei de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniu reparatii ale instalatiilor electrice la cel mai inalt nivel tehnic, pentru ca orice companie partenera sa poata utiliza energia electrica in mod constant, fara fluctuatii sau blocaje ale fluxului electric. Indiferent de anvergura companiilor cu care colaboram si indiferent de procesul de reparatie a instalatiilor electrice, echipa SSK asigura, cu profesionalism si seriozitate, aceeasi implicare si responsabilitate in efectuarea tuturor pasilor necesari pentru o lucrare de calitate.

Reparatia de instalatii electrice – cea mai sigura solutie pentru compania voastra!

Firma noastra este pregatita pentru orice provocare a companiilor partenere sau ale potentialilor clienti care isi doresc o modalitate ideala de a realiza reparatii de instalatii electrice la cel mai inalt nivel. Daca nu ati mai colaborat cu noi si doriti mai multe motive pentru colaborarea noastra, iata doar cateva:

  • Avem experienta necesara! Fiind o echipa cu peste 15 ani de expertiza in domeniul instalatiilor electrice, suntem mai mult decat calificati sa va rezolvam orice tip de problema, sau, in cazul in care este nevoie, sa va inlocuim cu totul intreaga instalatie electrica pe care o are cladirea companiei voatre
  • Tarifele pentru reparatia instalatiilor electrice sunt accesibile, pentru ca firma voastra sa nu fie nevoita sa faca sacrificii de ordin financiar pentru orice mica problema a instaltiilor electrice. Desigur, tariful nostru tine cont si de complexitatea lucrarii, insa acest lucru poate fi negociat in mod profesionist, pentru a evita orice costuri suplimentare sau tarife surpriza
  • Tratam fiecare cerere a clientilor nostri cu acelasi profesionalism si cu aceeasi seriozitate, indiferent de complexitatea lucrarii. Nu incape discutie – fiecare cerere de reparare a instalatiilor electrice este tratata cu multa responsabilitate de catre echipa SSK, autorizata de ISU si IGPR, si executata in cel mai scurt timp posbil, direct proportional cu complexitatea problemei

Nu este usor sa ne situam intotdeauna in pozitia de firma care asigura reparatiile de instalatii electrice intr-un timp foarte scurt, in orice zona a Bucurestiului si in judetul Ilfov, insa din momentul in care ne contactezi vom putea stabili mai multe detalii referitoare la reparatia de instalatii electrice pentru compania ta. Echipa SSK este firma de instalatii electrice din Bucuresti care asigura inclusiv masuratori si verificari de instalatii electrice, reparatiile si modificarile necesare pentru instalatiile electrice aferente cladirilor companiilor partenere, oferind totodata si contracte de mentenanta pentru instalatii electrice.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video