MAE - Turnatoria de fonta, Bucuresti Afisari: 5826
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Sobe, semineuri Vizitatori: 2830
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucium , nr. 23, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0733927111; 0232231909
-------------------------
Web: Internet
  email: info@maefonta.ro
  site: www.turnatoriefonta.ro

 
Turnatoria de fonta Mae  
Detalii  video  

Turnatoria Mae este numele unei echipe formate în decursul a mai bine de 20 de ani de activitate. Experienta acumulata în acest timp a ajuns sa ne defineasca pe piata de profil printr-o seriozitate desavârsita. Atentia fata de client si calitatea produselor recomanda Turnatoria de fonta Mae ca partenerul de încredere al afacerii dumneavoastra. Punctualitatea si profesionalismul sunt valorile in care credem.

Obiectul de activitate al Turnatoriei Mae este elaborarea si turnarea fontei (EN-GJL 200) si a aliajelor neferoase pe baza de Al (aluminiu) si Bz (bronz). Complexitatea si calitatea produselor noastre acopera variate sectoare de activitate civila si industriala. Executam la comanda produse personalizate, de diferite complexitati si cu greutate cuprinsa între 0.5 si 1000 kg.

Puteti vedea o serie de produse turnate din fonta integral, sau ce contin elemente turnate din fonta, cum sunt cele din categoria mobilier urban si de gradina, accesând pagina de produse. Daca sunteti interesati de un anumit produs va invitam sa ne contactati prin orice metoda va este mai la îndemâna. Vom fi bucurosi sa va oferim toate informatiile solicitate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video