Lion Shipping & Chartering - Logistica, servicii de transport maritim si fluvial, servicii portuare, Constanta Afisari: 750
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 326
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Dimitrie Cantemir , Nr.2, Modarex Building, Etaj 1, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0241616594; 0722367614; 0241611234
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ls-chartering.ro
  site: www.ls-chartering.ro

 
Lion Shipping & Chartering - detalii firma  
Detalii  video  

Compania furnizeaza servicii integrate de logistica, servicii de transport maritim si/sau fluvial, servicii portuare pentru marfuri agabaritice si/sau neagabaritice transportate în sistem conventional si/sau containerizat la nivel global.

servicii complete de logistica sunt furnizate. Economiei, evolutia rapida la nivel regional si global, cererea de servicii de calitate în domeniul logisticii si Lion Shipping & Chartering decis sa extinda gama de activitati oferite pe piata romaneasca, prin promovarea de servicii si solutii logistice pentru toate tipurile de export si marfurile de import. Aceste servicii acopera principalele trasee folosite de catre societatile comerciale exportatoare si importatoare de la / la România, prin portul Constanta ca port de tranzit. Serviciile noastre de logistica si solutii sunt proiectate în functie de nevoile clientului si de tendinta pietei. Avantajele folosirii Lion Shipping & Chartering ca partener in furnizarea de servicii integrate de logistica pot fi rezumate dupa cum urmeaza: unic, ingenios, mai bine si mai competitiv; calitate, responsabilitate, experienta, buna informare; întelegere si o mai buna comunicare; siguranta si eficacitatea.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video