LookClinic, Bucuresti - Centre de diagnosticare,preventie si implant de par Afisari: 548
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Ambulatorii, policlinici, spitale Vizitatori: 403
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Dorobantilor, nr.188-190, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213203477
-------------------------
Web: Internet
  email: office@lookclinic.ro
  site: www.lookclinic.ro

 
Implant de par  
Detalii  video  

Caderea excesiva a parului este o problema a acestui secol. De la varste fragede, un procent îngrijorator din populaţie, preponderent masculina, este afectat de alopecie. Daca nu este tratata la timp, singura solutie eficienta pentru rezolvarea problemei devine implantul de par.

 

Caderea parului (alopecia androgenica) se manifesta printr-o deterioarare treptata a firului de par, care desi prezinta initial o stare sanatoasa, ulterior se subtiaza si se slabeste. Alopecia incepe in mod normal din partea de sus a capului si din linia de demarcatie a fruntii (hairline), in vreme ce partile laterale prezinta o rezistenta mai mare.

Cauzele alopeciei sunt, in cele mai multe situatii, genetice, iar primele manifestari apar adesea dupa adolescenta. Alte cauze ale caderii parului sunt legate de stres, alimentatie necorespunzatoare sau tulburari hormonale.

 

Conform statisticilor, mai mult de 50% dintre barbati vor experimenta pe durata vietii caderea parului, intr-un procent mai mare sau mai mic. O persoana adulta pierde zilnic 70-130 de fire de par capilare, in cadrul ciclului fiziologic de viata al firului de par. Daca aceasta activitate este echilibrata, numarul firelor de par ramane constant. In caz contrar, apare alopecia.

Solutii impotriva caderii parului

Daca observi o cadere excesiva a parului, este indicat sa actionezi de la primele semne. Ai la dispozitie trei metode de tratament.

 

Poti lua in calcul produsele farmaceutice, care se prezinta sub forma de pastile (finasterida) sau lotiuni (minoxidil). Acestea dau rezultate pana la un anumit nivel, insa pentru mentinerea acestor rezultate este necesara utilizarea produselor farmaceutice pe toata durata vietii.

 

O alta optiune o reprezinta produsele cosmetice, pe care le gasesti sub forma de creme, spray-uri si pudre.  Odata aplicate pe zona cu probleme, aspectul este imbunatatit, dar numai daca nu a fost pierdut tot parul. E bine de retinut ca produsele cosmetice nu sunt un tratament definitiv impotriva caderii parului.

 

Pentru rezultate permanente exista implantul de par, recunoscut intreaga lumea ca metoda cu cele mai bune rezultate. Milioane de barbati din intreaga lume au apelat cu succes la ea. Implantul de par se realizeaza prin diferite metode.

 

In cadrul LOOKCLINIC este utilizata metoda F.U.E, este cea mai avansata la nivel mondial.

 

Metoda FUE (Extractia de Unitati Foliculare) presupune, fata de metoda tradiţională Strip, o recoltare şi implantare fir cu fir a unităţilor foliculare. Fiecare folicul este asezat intr-o anumita directie, unghi si adancime, cu ajutorul implanter-ului, o unealta patentata, oferind rezultate 100% naturale si viabilitate maxima. Parul implantat continua sa creasca pe toata durata vietii persoanei respective si nu mai cade.

Intregul procedeu este efectuat de medici specializati si conform unor protocoale stricte de calitate, stabilite de clinica partenera DHI, pentru a oferi rezultate excelente de fiecare data.

Stabilirea diagnosticului corect

Caderea parului poate avea cauze diferite si urma tipare variate. Diagnosticul corect reprezinta baza unui tratament reusit. Specialistii Lookclinic vor identifica problema cu care te confrunti si vor stabili planul de tratament care iti va oferi rezultate eficiente si durabile. 

 

E nevoie de o singura vizita la medicul nostru specialist, inainte de a trece la efectuarea implantului de par. Contraindicatiile sunt foarte putine si nu trebuie sa luati nicio masura de precautie inaintea interventiei. Asadar, aveti toate sansele sa fiti candidatul ideal pentru implantul de par.

 

In cadrul LOOKCLINIC Bucuresti, procedura este efectuata integral de medici specialisti si nu de catre asistenti. Personalul medical al LOOKCLINIC a realizat pana in prezent sute de implanturi de par in Limasol, Paris, Londra, Amsterdam, Geneva, Berlin, Liverpool, Atena si Bucuresti. 

Etapele implantului de par prin metoda F.U.E

Implantul de par prin metoda FUE este o procedura nedureroasa.  Totul se desfasoara sub anestezie locala, iar in timpul interventiei va puteti relaxa, asculta muzica, privi la televizor sau chiar puteti atipi.

 

Implantul de par va avea loc intr-un mediu complet sigur si steril. Sangerarea este minima. De asemenea, datorita noilor protocoale, nu mai este nevoie ca pacientul sa fie ras pe cap complet, daca nu doreste lucrul acesta.

 

Implantul de par incepe cu faza de extractie. Foliculii de par sunt extrasi, manual, unul cate unul, din zona donatoare, folosind implanter-ul, un instrument chirurgical de unica folosinta, cu diametrul mai mic de 1 milimetru. Foliculii sunt apoi pastrati la o temperatura specifica, intr-o solutie care ii ajuta pana la implantare. Grefele nu se separa, nu se taie si nu se manipuleaza in niciun fel.

 

Rata de viabilitate a grefelor prelevate de noi este de peste 90%, in vreme ce media industriei este de 50%, conform studiilor.

 

Urmeaza faza de implantare, cand foliculii de par sunt implantati direct in regiunea cu probleme, folosind un implanter. E foarte important ca nu se cresteaza scalpul si nu se creaza orificii anterior, ca in cazul tehnologiilor mai vechi, astfel incat nu vor exista cicatrici.

 

Controlul complet al adancimii, directiei si unghiului de plasare a fiecarei grefe asigura rezultate 100% naturale, viabilitate maxima si faptul ca parul implantat va creste pe toata durata vietii si nu va cadea.

Avantajele implantului de par la LOOKCLINIC BUCURESTI

  • Realizarea implantului in Bucuresti

 

Barbatii interesati nu mai trebuie sa calatoreasca in strainatate pentru realizarea implantului de par. Prin parteneriatul cu DHI, LOOKCLINIC aduce specialistii in Bucuresti, Romania.  DHI Global este lider la nivel mondial avand peste 46 ani de experienta in domeniu, 62 locatii in intreaga lume, 200.000 pacienti

 

  • Complet sigur

 

Interventia este realizata cu anestezie locala, nefiind nevoie de perioada de recuperare.

 

  • Rezultate naturale pentru toata viata

 

Controlul complet al adancimii, directiei si unghiului in care este plasat foliculul de par asigura rezultate 100% naturale pentru toata viata.

 

  • Fara bisturiu, fara durere

 

Pentru extractie si plasare sunt folosite micro-instrumente chirurgicale, cu diametrul mai mic de 1 milimetru.

Nu se cresteaza scalpul, asa cum se proceda in cazul tehnologiilor mai vechi.

 

  • Viabilitate maxima garantata

 

Rata de viabilitate a grefelor prelevate de noi este de peste 90%, in vreme ce media industriei este de 50%, conform studiilor.

 

  • Crestere a firului de par pe viata

 

Sunt alesi si implantati doar foliculi de par sanatosi, care sunt programati din punct de vedere genetic sa creasca pe viata.

Dupa implant

Nu exista posibile complicatii dupa efectuarea procedurii si, in cele mai multe cazuri, pacientii se pot intoarce la munca a doua zi .

 

Este bine, totusi, ca dupa implant sa se evite expunerea extrema la soare. Antrenamentele de tip cardio si inotul pot fi reluate dupa 2 saptamani, in vreme ce exercitiile fizice solicitante, precum ridicarea de greutati, pot fi reluate dupa 4 saptamani.

 

Pacientul poate incepe sa poarte ceva pe cap si se poate tunde la 15 zile de la implant, iar pentru vopsirea parului este indicat sa se astepte 45 de zile de la efectuarea procedurii.

 

Nu e nevoie de medicatie pe termen lung, pentru ca parul implantat nu va cadea. Cu toate acestea, aplicatiile locale de minoxidil sunt recomandate pentru a preveni subtierea si caderea parului existent.

 

Cresterea parului se poate observa in doua luni. Dar rezultatele finale si cresterea completa a parului sunt vizibile in 9 luni.

 

Asadar, dupa o singura vizita in clinica noastra, te poti bucura de parul refacut cu ajutorul specialistilor LOOKCLINIC, prin cea mai avansata tehnica disponibila la nivel mondial, care este simpla, rapida si sigura. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video