Liv Invent - copertine, rulouri transparente Bucuresti Afisari: 238
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 182
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pantelimon, Nr.5, Sector 2
-------------------------
Phone: Telefon
  0752016771
-------------------------
Web: Internet
  email: office@liv-invent.ro; office.copertine@gmail.com
  site: www.liv-invent.ro
  facebook: rulouritransparente

 
Copertina Dubla  
Detalii  video  

Copertina dubla retractabila este ideala pentru protejarea spatiul de relaxare si poate fi manevrata cu mare usurinta.


Avand o suprafata generoasa acest tip de copertina dubla protejeaza copiii cand sunt la joaca pe iarba, la nisip sau cand sunt in piscina.


De asemenea copertina va protejeaza si masina de razele fierbinti ale soarelui, aceasta nu se mai incinge. Va mai protezeaza spatiul sau masina de ploaie sau praf. Acest sistem se regleaza cu mare usurinta pe diferite inaltimi. Aceasta copertina dubla se poate deschide sau inchide in DOAR CATEVA SECUNDE fiind si foarte rezistenta la vant.


Copertina dubla este ideala pentru terasa sau gradina de acasa, terasele restaurant. Protejeaza clientii de razele fierbinti ale soarelui sau de ploaie si poate fi oricand inchisa sau deschisa fara deranjarea clientilor care sunt la mese.


Copertina dubla reglabila poate servi si ca un separeu la o terasa restaurant.


Clientii si personalul unei terase se vor deplasa lejer fara teama deoarece copertinele duble au stalpii in partile laterale.


De aseenea, copertina dubla retractabila este ideala pentru plaja fiind foarte usor de manevrat chiar si de catre o singura persoana, oferind si o mare rezistenta cand vantul bate cu putere. iar inchiderea, deschiderea sau inclinatia acestei copertine reglabile se face in cateva secude.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video