Liebe Kinder - Gradinita, Bucuresti Afisari: 145
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 129
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Petre Costescu, Nr. 42, sector 4
-------------------------
Phone: Telefon
  0785378672; 0726349658
-------------------------
Web: Internet
  email: office@liebekinder.ro
  site: www.liebekinder.ro
  facebook: gradinita.liebekinder

 
Gradinita  
Detalii  

Ne dedicam explorarii, învatarii si bucuriei pentru cei mai mici membri ai familiei dumneavoastra. Noi credem în cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor înca de la vârste fragede. Iata de ce suntem locul ideal pentru ca micutul dumneavoastra sa înceapa sa-si construiasca primele amintiri si sa se pregateasca pentru etapele importante din viata.

Ce ne diferentiaza:

 Vârsta potrivita: Primim cu bratele deschise copii începând cu vârsta de 1 an si 6 luni. Întelegem cât de importanta este perioada aceasta sensibila pentru dezvoltarea lor si suntem aici sa le oferim un mediu sigur, plin de afectiune si ocazii de a descoperi lumea din jurul lor.

 Bucatarie proprie: Sanatatea si nutritia copiilor nostri sunt prioritare. De aceea, avem o bucatarie proprie unde pregatim mâncaruri sanatoase si delicioase, adaptate nevoilor fiecarui copil, chiar si în cazul micutilor cu diverse alergii alimentare. Astfel, îl puteti lasa pe cel mic în grija noastra cu încredere, stiind ca primeste tot ce are nevoie pentru a creste puternic si sanatos.

 Optionale de limba straina incluse: În lumea din ce în ce mai interconectata, învatarea limbilor straine este o abilitate valoroasa înca de la o vârsta frageda. În planul nostru tarifar, includem doua optionale de limba straina: engleza si germana. Astfel, copiii au sansa de a se familiariza cu aceste limbi într-un mod natural si placut.

 Integrare usoara în colectivitate: Întelegem ca fiecare copil este unic si poate avea nevoi diferite atunci când vine vorba de interactiunea cu ceilalti. Echipa noastra experimentata are grija sa faciliteze o integrare lina a copiilor în colectivitate, creând un mediu prietenos si empatic unde fiecare copil se simte în siguranta si acceptat, iar noi vom stabili împreuna un plan personalizat al acomodarii.

 Fara TV în locatie: Noi încurajam activitatile creative, jocurile interactive si explorarea fizica. De aceea, am ales sa nu avem televizor în locatiile noastre. Astfel, copiii sunt încurajati sa-si dezvolte imaginatia, sa socializeze si sa se angajeze în activitati care sprijina dezvoltarea lor holistica.

 

Suntem mândri sa oferim un mediu în care copiii dumneavoastra se pot dezvolta în toate aspectele vietii lor. La noi, fiecare zi aduce noi sanse de învatare, joc si descoperire, iar noi suntem aici pentru a-i îndruma pe micuti în aceasta calatorie minunata. Va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa împartasim împreuna bucuria de a creste si învata!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Crese copii  |  Cresterea copiilor  |  Echipa de profesionisti  |  Gradinita limba engleza  |  Gradinita limba germana  |  Gradinite sector 4  |  Limbi straine  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.