Lexmark Romania - Imprimante, consumabile si accesorii Afisari: 1461
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Marci (branduri) electronice; reprezentante Vizitatori: 626
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Daniel Danielopolu , nr. 4-6, Scoala Herastrau Business Center, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212326807; 0316201313
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.lexmark.ro

 
Servicii profesionale  
Detalii  video

Datorită capacităţii de întelegere a tehnologiei ÅŸi a cunostinÅ£elor din domeniu, dobândite prin dezvoltarea de soluÅ£ii pentru mii de companii, Lexmark are experienÅ£a necesară să vă ajute să descoperiÅ£i oportunităţile ascunse din mediul dvs. de imprimare ÅŸi să implementaÅ£i procese ÅŸi strategii pentru simplificarea fluxului de informaÅ£ii din afacearea dvs.

Lexmark Professional Services, departamentul de consiliere tehnică al companiei noastre, pune la dispoziÅ£ia dvs. experienÅ£a Lexmark, pentru a proiecta ÅŸi furniza soluÅ£ii practice pentru reducera costurilor ÅŸi creÅŸterea productivităţii în mediul dvs. de imprimare.Serviciile profesionale pot varia în complexitate, începând de la evaluare, până la proiectarea ÅŸi implementarea întregului sistem. Acestea sunt furnizate în trei forme :

Programe de evaluare

Majoritatea organizaÅ£iilor subestimează impactul efectiv pe care îl au ciclul de viaţă al documentelor ÅŸi serviciile corelate cu imprimarea. Nu numai că sunt afectate investiÅ£iile de capital ÅŸi costurile de funcÅ£ionare, ci productivitatea utilizatorilor ÅŸi nivelul de satisfacere a clienÅ£ilor, de asemenea pot avea un impact major asupra rezultatelor operaÅ£ionale. Îmbunătăţirea eficienÅ£ei reÅ£elei dvs. de  imprimante, copiatoare, aparate de fax ÅŸi de scanare, duce la îmbunătăţirea directă a productivităţii.

Dezvoltarea şi integrarea soluţiilor

Numeroase procese de rutină privind procesarea documentelor imprimate pot fi automatizate, permiÅ£ându-le angajaÅ£ilor să se concentreze asupra problemelor mai importante. Lexmark pune la dispoziÅ£ie experienÅ£a sa în automatizarea proceselor ce presupun cantităţi mari de documente imprimate, astfel prin intermediul unei soluÅ£ii de digitalizare a proceselor, putem scădea atât costurile, cât ÅŸi timpii de procesare a informaÅ£iilor din compania dvs.

Ingineri pentru suportul vânzărilor

Lexmark se străduieÅŸte să înÅ£eleagă complexitatea tuturor situaÅ£iilor existente în mediul de lucru al clienÅ£ilor noÅŸtri. Echipa noastră este formată din ingineri capabili să indentifice zonele în care putem interveni, fie că vorbim de soluÅ£ii pentru reducearea imprimării, securizarea imprimării, securitate, simplificarea proceselor, consolidarea aplicaÅ£iilor ÅŸi a echipamentelor de imprimare. Vă suntem alături, de la evaluarea stării actuale până la implementarea soluÅ£iei, pentru a da viaţă viziunii dvs. Resursele tehnice Lexmark vă stau la dispozitie pentru a rezolva problemele tehnice apărute în atingerea obiectivului în afaceri ÅŸi a fluxului de lucru, astfel încât să vă continuaÅ£i activitatea.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video