La Stegulete Vio, Bistro catering - Bucuresti Afisari: 498
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Catering (mese la domiciliu - comenzi) Vizitatori: 300
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bibescu Voda, Nr. 18-20, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724124240
-------------------------
Web: Internet
  email: lastegulete@yahoo.com
  site: www.lastegulete.ro

 
Despre noi, La Stegulete Vio  
Detalii  video  

La Stegulete Vio este un bistro cu vechime ce s-a nascut din experienta, dar mai ales din pasiune.De curand, oferim oamenilor servicii complete de catering, iar pentru a te bucura de mancarea preferata oriunde ai fi in capitala, ne-am hotarat sa facem livrari in tot Bucurestiul.

Pregatim in special preparate din bucataria traditionala romaneasca, iar participantii vor avea parte cu siguranta de o experienta culinara variata si savuroasa.

Va invitam pe aceasta cale sa ne alegeti retetele pentru masa dumneavoastra zilnica pentru ca prin noi va veti intalni in fiecare zi cu savoarea mancarurilor si traditiilor romanesti ce tin de momentele importante din viata noastra si mai presus de toate acestea cu mancarea sanatoasa, naturala si gustoasa!

De ce o sa te indragostesti de mancarea oferita de noi?

De ce o sa te indragostesti de mancarea oferita de noi?Am incercat sa ne diversificam meniul in asa fel incat sa cuprindem toate categoriile de clienti, dar fara a neglija pretul si calitatea. Meniul nostru este realizat doar din retete la care se folosesc ingrediente proaspete si special alese fara aditivi alimentari, pentru a incuraja un stil de viata sanatos si gustos in acelasi timp.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video