Versatil si gustos, giuggiola, fruct aparent neînsemnat, ne invita într-o calatorie în lumea gustului de dimensiuni magnifice. Pe noi ne-a convins, ne-a facut sa ne îndragostim de el, asa ca i-am dedicat proiectul nostru – GELATERIA – LA GIUGGIOLA, unde va invitam sa degustati împreuna cu noi delicioasa înghetata italiana în variante traditionale – referindu-ne la înghetata si avangardiste – referindu-ne la gustul “giuggiola” obtinut din ingrediente alese cu grija, prelucrate cu respect unde interesanta jujuba este regina. Cu multa pasiune suntem angajati permanent în obiectivul nostru: crearea unei înghetate de excelenta. Acest lucru presupune alegerea cu multa atentie a furnizorilor ce ne pot garanta materii prime de înalta calitate, selectionarea atenta a ingredientelor care stau la baza înghetatei noastre proaspete, de sezon pentru fructe, naturale, genuine deoarece nu contine coloranti sau arome sintetice. Procesul de productie se desfasoara dupa metoda Traditionala Italiana (Pasteurizare –Maturare — Mantecare) si toate utilajele pe care le folosim sunt garantate de cele mai importante companii italiane din bransa. Utilaje moderne, competenta si pasiune, materii prime de o calitate indiscutabila în slujba unei singure cauze: obtinerea unei înghetate excelente! Experimentam retete noi, produse noi, fructe rare, uneori sugerate de clientii nostri, deoarece pentru noi diferenta dintre joc si munca este distractie, iar satisfacerea cerintelor clientilor este satisfactia noastra! |