La Mircea Macelaru, Carmangerie si caterig - Bucuresti Afisari: 625
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Catering (mese la domiciliu - comenzi) Vizitatori: 301
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Maior Alexandru Cimpeanu, Nr. 15, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212228229; 0723793726; 0737521738
-------------------------
Web: Internet
  email: info@lamirceamacelaru.ro
  site: lamirceamacelaru.ro

 
Produse Carmangerie  
Detalii  

Oferta La Mircea Macelaru’ cuprinde cele mai îndragite sortimente decarne, mezeluri si afumaturi din România, unele mai atractive decâtaltele, fiecare respectând metodele traditionale.

AFUMATURI & MEZELURICALTABOS

Preparam caltabosul cu respect pentru traditie imediat dupa taierea porcului. Bucura-te oricând de gustul de sarbatoare.

 CALTABOS AFUMAT

Varianta afumata a caltabosului aduce un plus de aroma fanilor înfocati ai acestui preparat traditional.

 CÂRNATI "LA BARDA"

Secretul acestei retete este modul de preparare: ingredientele sunt taiate cu toporul, traditional, ca în Bucovina.

 CÂRNATI "LA FUM RECE" GROSI

Produsele „afumate la rece” contin grasime mai multa. Afumarea este profunda, iar rumegusul are un rol important.

CÂRNATI CABANOS

Cârnati polonezi proveniti din porcul „Kaban”, un mascul tânar crescut cu cartofi, fapt care le confera un gust special.

 CÂRNATI DE GRATAR

Destinat în mod special gratarului, acest tip de cârnat îti va completa meniul pentru fiecare iesire cu prietenii.

 CÂRNATI DE PORC AFUMATI

Preparat pentru cei care prefera carnatii de casa cu o cantitate sanatoasa de usturoi în compozitie.

 CÂRNATI PLESCOI PICANTI

Cârnatii de Plescoi a aparut din nevoia de conservare rapida a carnii de oaie. Gustul picant e dat de ardeiul iute rosu.

 CÂRNATI PROASPETI GROSI

Produs maturat, apoi afumat pâna ce obtine culoarea brun roscata care ne place atât de mult.

 CÂRNATI PROASPETI SUBTIRI

Produs maturat, apoi afumat pâna ce obtine culoarea brun roscata pe care o cautam. Subtirei si usor de mâncat.

 CEAFA AFUMATA

Un produs fraged si parfumat, cu un continut suficient de grasime, condimentat dupa reteta noastra.

 CEAFA COAPTA

Preparata prin baituire uscata, opusa celei cu saramura. Bucatile sunt maturate câteva zile în functie de dimensiune.

 CEAFA DE PORC COAPTA

Metoda de preparare este cea cu sarare uscata, opusa celei cu saramura, bucatile fiind tinute la maturat câteva zile în functie de dimensune.

 CIOLAN AFUMAT

Facut dupa reteta clasica traditionala si gata de pus în cele mai îndragite mâncaruri românesti.

 CIOLAN PRESAT

Sunca delicoasa coapta în cuptoarele La Mircea Macelaru, facuta din ciolan afumat sau jambon.

 FLEICUTA AFUMATA

Obtinuta prin fierbere si afumare, are un gust atât de bun, ca nu-ti vine s-o folosesti ca ingredient pentru alte mâncaruri.

 GUSA AFUMATA

Gusa de porc ne poarta înapoi în coplarie, când gustul special obtinut prin fierbere si afumare ne-a ramas întiparit în memorie.

 KAISER TARANESC

Diferenta principala fata de kaizerul afumat este ingredientul principal: în loc de piept de porc, folosim pulpa de porc.

 KAIZER AFUMAT

Kaizerul este pe atât de gustos si complex în arome, pe cât de simpla este reteta sa: piept de porc fiert si afumat.

 LEBAR CLASIC

Recomandat celor care prefera un gust mai condimentat, dar foarte corect echilibrat si gustos în stilul clasic.

 MICI “LA MIRCEA MACELARU”

Micii dusi la rang de arta culinara. Atestati ca produs traditional de Ministerul Agriculturii.

 MONTANA

O delicatesa de muschiulet din carne fina de porc si mirodenii cu o istorie lunga în macelariile românesti.

 MUSCHI FILE COPT

Produs cu continut mic de grasime, obtinut prin maturarea într-un bait de condimente, fierbere, coacere si afumare.

 MUSCHI FILE HAIDUCESC

Mezel crud si afumat, caracterizat prin continutul mai scazut de grasime. Fin, sanatos si pe placul copiilor.

 MUSCHI TIGANESC

Ideal pentru feliere, suculent si extrem de fraged. Este realizat din cele mai fine bucati de cotlet de porc.

 OASE AFUMATE

Coastele afumate prelung, cu putina carne pe ele, sunt secretul pentru prepararea ciorbelor traditionale cu afumaturi.

 PASTRAMA PORC AFUMATA

Gustul inconfundabil de muschiulet care provinde de la pulpa de porc cruda, condimentata special si afumata.

 PIEPT DE PORC COPT SI AFUMAT

Reteta originara din Bucovina. Aspectul de marmura reflecta echilibrul perfect între grasime si carne.

 PIEPT DE RATA COPT

Prin coacere si afumare, obtinem un preparat fraged cu carne de rata suculenta si plina de savoare si mirodenii.

 SALAM DE VARA

Un salam uscat pentru a-si pastra fermitatea si elasticitatea pe timp de vara, dar cu un gust proaspat si fin.

 SALAM POIANA

Un produs local specific, afumat integral, provenit de la pulpa de porc, cu un gust cu adevarat special.

 SALAM RUSTIC

Salamul pe baza de porc realizat prin fierberea si afumarea produsului dedicat celor care prefera un gust bogat.

 SALAM TORPEDO

Un produs semiafumat preparat dupa metoda clasica, din carne tocata de porc si de vita, amestecate cu bucati de slanina.

 SCARICICA AFUMATA

Un produs La Mircea Macelaru cu istorie. Coastele de porc taiate într-un mod specific capata o noua valenta: afumarea.

 SCARICICA EXTRA AFUMATA

Pentru cei care prefera aromele puternice si savuroase, coastele noastre de porc extra afumate sunt alegerea potrivita.

 SLANINUTA DE CASA

În ciuda continutului de grasime, este extrem de benefica pentru organism daca este consumata cu moderatie.

 SUNCA PRESATA

Celebra "Sunca de Praga". Preparatul traditional este adus în forma finala de presa noastra specializata de sunca.

 TOBA CU ORGANE

Toba clasica cu organe în compozitie. Gust traditional proaspat, dedicat iubitorilor adevarati de toba.

 TOBA DE CIOLAN

Gustul îndragit de toba clasica este completat de gustul specific de ciolan afumat. O combinatie unica.

 TOBA DE CURCAN

O reteta pentru ocazii speciale pe care v-o oferim pe toata perioada anului, pentru a va bucura de ea alaturi de cei dragi.

  • CARNE DE PUI
  • CARNE DE PUI BIO
  • PORC SI MÂNZAT
  • PROSPATURI
  • SEMIPREPARATE
  • PRODUSE CU ATESTAT TRADITIONAL

CARNE DE PUI

  • Aripi pui
  • Ciocanele pui
  • Ficat pui
  • Piept pui dezosat
  • Piept pui cu os
  • Pipote si inimi pui
  • Pui Grill
  • Pulpe pui dezosate
  • Pulpe pui cu os
  • Pulpe pui superioare
  • Pulpe pui cu spate
  • Spate pui
  • Tacâm pui cu aripi

CARNE DE PUI BIO

  • Aripi pui bio
  • Ficat pui bio
  • Piept pui dezosat bio
  • Pipote pui bio
  • Pui grill bio
  • Pulpe pui cu os bio
  • Spate de pui bio

PORC SI MÂNZAT

  • Carne tocata porc
  • Carne tocata vita
  • Carne porc lucru
  • Ceafa porc
  • Coasta porc
  • Cotlet porc
  • Fleica porc
  • Muschi file
  • Muschiulet porc
  • Oase garf
  • Piept porc cu os
  • Pomana porcului
  • Pulpa porc
  • Rasol porc cu os
  • Scaricica porc
  • Gusa porc
  • Slanina porc
  • Spata porc
  • Sorici pârlit
  • Cap de porc
  • Urechi porc
  • Picioare porc
  • Ficat porc
  • Inima porc
  • Limba porc
  • Rinichi porc
  • Splina porc
  • Muschi vita
  • Antricot mânzat
  • Vrabioara mânzat
  • Pulpa mânzat
  • Piept mânzat
  • Rasol mânzat

PROSPATURI

  • Polonezi de pui
  • Crenwursti de pui
  • Mini crenwursti de pui
  • Parizer secuiesc
  • Parizer de porc
  • Toba
  • Toba extra
  • Toba de ciolan
  • Toba de curcan
  • Pate de casa
  • Lebar
  • Caltabos
  • Caltabos afumat
  • Drob
  • Jumari Slanina
  • Jumari carne

SEMIPREPARATE

  • Cârnati proaspeti subtiri
  • Cârnati proaspeti grosi
  • Pastrama berbecut Buftea

PRODUSE CU ATESTAT TRADITIONAL

  • Cârnati "La Barda"
  • Slanina fiarta cu usturoi
  • Piept de porc copt si afumat
  • Mici La Mircea Macelaru
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Afumaturi carne  |  Antricot de vita  |  Aripi curcan  |  Aripi pui  |  Arta culinara  |  Arta traditionala  |  Bulete de cascaval  |  Cangur produse carne  |  Carne mici  |  Carne tocata  |  Carne curcan  |  Carne de berbecut  |  Carne oaie  |  Carne pui  |  Carne rata  |  Carne tocata  |  Carne tocata de vita si berbecut  |  Carne tocata vita  |  Cartofi natur   |  Cartofi prajiti  |  Cartofi taranesti  |  Cascaval pane  |  Catering  |  Catering salate  |  Ceafa afumata  |  Ceafa de porc afumata   |  Ceafa de porc la gratar  |  Ceafa porc   |  Ceafa presata  |  Ciocanele de pui  |  Ciolan presat  |  Ciorba burta  |  Ciorba de porc  |  Ciorba de vacuta   |  Ciorba pui  |  Clatite cu dulceata  |  Cotlet de porc haiducesc  |  Cotlet porc  |  Cotlete berbecut  |  Crenwursti extra  |  Crenwursti piept pui  |  Ficat pui  |  File crap  |  File de salau   |  File peste  |  File piept pui  |  File porc  |  File salau  |  File somon  |  Frigarui de vita   |  Frigarui pui  |  Garnituri legume  |  Gusa afumata  |  Ingrediente proaspete  |  Jambon afumat  |  Jambon condimentat  |  Jambon sorici  |  Kaizer afumat  |  Kaizer pulpa  |  Legume asortate  |  Legume la gratar  |  Legume proaspete  |  Legume saramura  |  Mancaruri gatite   |  Meniul zilei  |  Mici grill  |  Mititei gratar  |  Muschi file  |  Muschi file afumat  |  Muschi vita gratar   |  Muschiulet porc   |  Muschiulet porc  |  Oaie condimentata  |  Oase garf afumate  |  Organe porc  |  Ou crud sau fiert   |  Parizer curcan  |  Parizer piept pui  |  Parizer porc  |  Parizer pui extra  |  Parizer sunca  |  Parizer taranesc  |  Parizer vita  |  Paste somon  |  Pastrama porc  |  Pastrama de berbecut  |  Pastrama de porc afumata   |  Pastrama porc extra  |  Pastrama pui  |  Pastrav la gratar  |  Pate ficat porc  |  Pate ficat pui  |  Pate haiducesc  |  Pate pui  |  Pate rata  |  Pate taranesc  |  Peste gratar  |  Picioare porc  |  Piept curcan  |  Piept de pui cu ciuperci   |  Piept de pui dezosat   |  Piept de pui la gratar   |  Piept presat  |  Piept pui  |  Piure cartofi  |  Piure legume  |  Porc grill  |  Preparate berbecut  |  Preparate gratar  |  Preparate gratar berbecut  |  Preparate gratar porc  |  Preparate gratar pui  |  Preparate gratar vita  |  Preparate la gratar  |  Preparate legume  |  Preparate muschi vita  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate vita  |  Produse bio  |  Produse carne porc  |  Produse casa  |  Produse marmura  |  Produse porc  |  Produse post  |  Produse vita  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu sunca si cartofi  |  Pui grill  |  Pui haiducesc   |  Pui legume  |  Pui shanghai  |  Pulpa dezosata  |  Pulpa muraturi  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Salam casa afumat  |  Salam copt  |  Salam crud  |  Salam picant  |  Salam porc  |  Salam porc extra  |  Salam rustic  |  Salam sunca afumat  |  Salam taranesc  |  Salam torpedo  |  Salam vara  |  Salam vara uscat  |  Salata de cartofi  |  Salata asortata  |  Salata bulgareasca  |  Salata bulgareasca asortata   |  Salata de varza alba  |  Salata post  |  Salata pui  |  Salata ton  |  Salate muraturi  |  Saramura crap  |  Saramura pui  |  Sarmalute mamaliguta  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate carne porc  |  Snitel de porc   |  Snitel pane de porc cu piure  |  Snitel pui  |  Sos mustar  |  Spaghete carbonara  |  Sunca piept pui  |  Sunca porc afumata  |  Sunca praga  |  Sunca presata  |  Supa de legume  |  Supa de pui a la grec  |  Supa legume  |  Tinute de zi   |  Toba extra  |  Toba finala  |  Toba sorici  |  Tochitura cu mamaliguta  |  Varza alba  |  Varza calita   |  Vita cartofi  |  Zacusca fasole  |  Zacusca vinete  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.