Kovamred, Ploiesti - Irigatii si peisagistica Afisari: 2048
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 864
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Stejarului, i Nr 22, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0724008810
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@kovamred.ro; kovamred@yahoo.com
  site: www.kovamred.ro

 
Despre firma Kovamred  
Detalii  video  

Firma Kovamred a pornit de la ideea unui singur om. Inginer horticultor, Constantin Roşu ştie toate secretele unei grădini care să stârnească admiraţia: utilitate, frumuseţe şi armonizare cu proprietarul, după principiile Feng Shui.

Este atât de pasionat de amenajarea peisagistică încât a ajuns în foarte multe locuri din lume pentru a observa grădini şi tehnici de horticultură. Îşi doreşte şi a reuşit, parţial, să schimbe mentalitatea oamenilor în ceea ce priveşte grădina personală.

După ce a terminat facultatea, a lucrat la Institutul pentru Viticultură şi Vinificaţie de la Valea Călugărească şi, după ce a primit funcţia de cercetător gradul I a decis să pornescă pe cont propriu o afacere în domeniul iriga?iilor şi a amenajărilor peisagistice, mai ales că exista o lipsă acută de specialişti în Prahova.

 

Curând, a devenit extrem de căutat pentru ideile originale şi frumuseţea grădinilor amenajate. Afacerea dezvoltandu-se, Costin a cooptat o echipa de ingineri priceputi, impreuna cu care se ocupă de toată grădina, de la amenajarea aleilor, plantarea florilor, montarea de fântâni şi până la proiectarea de sisteme complicate de irigaţii, unele dintre ele programate pe calculator pentru a furniza apă când există anumite temperaturi exterioare sau condiţii de umiditate. Un principiu de care ţine cont este şi tehnica Feng Shui care presupune împărţirea grădinii în nouă zone de energii corespunzătoare sănătăţii, prosperităţii sau familiei.

Desi firma Kovamred este din Ploiesti, aceasta ofera servicii de irigatii si peisagistica oriunde in Romania.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video