Kobezol - Usi, ferestre si mobilier din lemn, Joseni / Harghita Afisari: 1748
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 857
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bucin, Nr. 1, Joseni, judetul Harghita
-------------------------
Phone: Telefon
  0266364612; 0266361538; 0266364612
-------------------------
Web: Internet
  email: office@kobezol.ro
  site: www.kobezol.ro
  facebook: kobezol/?ref=page_internal

 
Kobezol - detalii firma  
Detalii  video  

Firma Sc Kobezol SRL se afla în Ardeal, în judetul Harghita, mai exact in localitatea Joseni situata la 5 km de orasul Gheorgheni.

Misiunea firmei:Promovarea principiilor dezvoltarii durabile prin activitatile noastre.

Principiile directoare:

  • Fabricarea de produse de calitate din materiale naturale, asigurand totodata locuri de munca de calitate pentru angajati.

  • Pastrarea competitivitatii proprii si ceea a partenerilor nostri.

  • Satisfacerea cerintelor legate de performantele de mediu.

Pentru respectarea principiilor directoare ne angajam la urmatoarele:

Prin constientizarea , instruirea continua si motivarea personalului , ne asiguram ca toti angajatii sa cunoasca politica in domeniul calitatii si mediului , obiectivele, structura si modul de functionare a sistemului de management a calitatii si de mediu. Facem eforturi pentru cresterea continua a nivelului si imbunatatirea activitatilor si proceselor noastre, acordand atentie deosebita aspectelor legate de calitate si protectia mediului, satisfacand astfel cerintele legislative , cele ale clientilor si cele stabilite in standardele internationale ISO 9001 si ISO 14001. Asiguram toate resursele pentru stabilirea , analiza, implementarea si urmarirea realizarii obiectivelor calitatii si de mediu. Ne straduim pentru stabilirea unor relatii de durata cu clienti, furnizorii organismele de reglementare si cu alte parti interesate de activitatea firmei noastre. Colaboram cu ei pentru realizarea obiectivelor calitatii si de mediu. Ne stabilim cerintele legate de calitate si de mediu fata de furnizori nostri. Ne straduim pentru reducerea impactului asupra mediului si prevenirea poluarii, precum si pentru imbunatatirea eficientei utilizarii energiei si materiei prime.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video