KLG Europe Logistics - Transport rutier, aerian, maritim si feroviar, Bolintin Deal / Giurgiu Afisari: 1013
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 441
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Industriilor, Nr.9, Bolintin Deal, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0214084040
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@ro.klgeurope.com; sales@venlo.klgeurope.com
  site: www.klgeurope.com
  facebook: https://ro-ro.facebook.com/klgromania/

 
Klg Europe Logistics - detalii firma  
Detalii  video  

KLG Europe (Kuijken Logistics Group) ofera servicii logistice la nivel mondial. De la transport rutier, nautic sau feroviar pâna la servicii cu valoare adaugata în depozitele noastre moderne. Cu 15 sucursale în 3 tari si o retea de parteneri complicata si de încredere, KLG este întotdeauna în zona dvs.Ca companie, optam pentru continuitate si stabilitate. Oferim solutii care sunt, de asemenea, cele mai bune pe termen lung. Pentru compania dvs., pentru oamenii dvs. si pentru clientii dvs. Împreuna cu tine, ne place sa ne depasim performanta în fiecare zi. Bine ati venit la KLG Europe!Cititi mai multe despre istoria noastra, filozofia noastra si partenerii nostri aici.

ISTORIA NOASTRA

Antreprenoriatul, cresterea si încrederea sunt cheia istoriei noastre si suntem foarte mândri de asta. Cunostintele si experienta noastra, combinate cu fundatia noastra solida, ne permit sa inovam continuu. Raspundem provocarilor logistice de astazi si de mâine. Nu stam nemiscati, ci va aduc literalmente mai departe.ASA A INCEPUTChiar dupa primul razboi mondial, în 1918, Cornelis Kuijken a fondat Kuijken Transport în Luyksgestel. În 1947, Kuijken Transport a gestionat primele lor transporturi internationale.

 

MISIUNEA NOASTRA

KLG Europe doreste sa ofere servicii maxime la un cost minim. Realizam acest lucru adoptând o atitudine proactiva. Investind în cea mai buna tehnologie. Oferim clientilor nostri solutii logistice practice, eficiente si specifice.Implementam continuu îmbunatatiri si inovatii pentru a garanta o satisfactie ridicata a clientilor. Cerem oamenilor nostri sa fie flexibili si sa furnizeze o comunicare clara si atenta.PASIUNEA PENTRU LOGISTICALa KLG Europe, avem o pasiune pentru logistica. Împreuna, vom face tot posibilul pentru a îmbunatati lucrurile, zi de zi. În ceea ce priveste eficienta, serviciile si durabilitatea.Concentrându-ne pe:Spirit antreprenorialOrganizatia noastra are o structura plana. În cadrul sarcinilor lor, fiecare angajat primeste spatiul si încrederea pentru a-si asuma propria responsabilitate si a lua decizii care pun interesele clientilor pe primul loc.Rezultate masurabileRezultatele semnificativ bune întaresc parteneriatele noastre cu clientii si sporesc angajamentul reciproc. Acest lucru întareste pozitia pe piata si rezultatele financiare ale clientilor nostri si, indirect, si ale noastre.Concentrati-va pe calitateKLG Europe îndeplineste toate standardele comune de calitate, precum certificarea ISO 9002 si TAPA-A si reglementarile SQAS si HACCP. Oamenii nostri stabilesc si asigura calitatea procesului de servicii logistice.Partener de încredereExista un motiv pentru care am fost partenerul logistic de succes al multor companii de mai bine de o suta de ani. Relatiile cu clientii respectuosi si cinstiti dureaza cel mai mult si sunt piatra de temelie a succesului nostru.Transparenta proceselor noastreOferim clientilor nostri cât mai multe informatii despre activitatile lor logistice. Exemple includ conexiuni EDI în sus si în jos, portaluri de internet si rapoarte KPI lunare.Abordare proactivaSchimbarea este un progres. Daca observam ca ceva se poate face mai bine, mai rapid, mai durabil sau mai eficient, va vom informa întotdeauna.Siguranta este primordialaToate depozitele noastre respecta reglementarile stricte TAPA-A. Camioanele noastre sunt bine securizate. La toate sucursalele noastre, siguranta angajatilor nostri este primordiala.Jucator activ în sectorSuntem ambasadori ai industriei logistice. Initiem forumuri, seminarii si târguri comerciale în toate tarile în care activam. În plus, lucram îndeaproape cu specialisti, autoritati si parti administrative.Durabilitatea conteazaCând vine vorba de sustenabilitate, KLG opteaza pentru o abordare cuprinzatoare care sa tina seama atât de mediu, cât si de costuri. Oferim clientilor nostri mai multe optiuni pentru a face procesele mai durabile.Responsabilitate socialaPentru propria noastra operatiune, alegem solutii pentru viitor. Luam mai multe masuri pentru a reduce consumul de combustibil. De asemenea, efectuam masuratori pentru a reduce poluarea fonica mai mult decât este necesar oficial. Evident, deseurile sunt separate si, acolo unde este posibil, reciclate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video