Kirman Construct - Hidroizolatii cu membrane bituminoase, sintetice sau lichide, Bucuresti Afisari: 154
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii hidrofuge, condens, igrasie Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Vasile Lascar , Nr. 134, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754615592
-------------------------
Web: Internet
  email: office@solutii-hidroizolare.ro
  site: www.solutii-hidroizolare.ro

 
Hidroizolatii terase  
Detalii  video  

Terasele circulabile se executa in functie de stratul final pe care il vrea beneficiarul.

Stratul final poate fi gresie, ca asa face toata lumea, dar este, din experienta noastra, cel mai prost si mai putin durabil in timp, din cauza adezivului de gresie si chitului de rosturi.

Daca exista o panta foarte buna, apa nu balteste peste vara, vine iarna, cand se aseaza o zapada, iar aceasta nu este evacuata la timp.

Sta zapada, se topeste lent, se infiltreaza putin cate putin prin rosturi, iar la inghet/dezghet se dilata micile orificii printre chit, ajunge apa sub gresie la adeziv, incepe sa se umfle, se desprinde, afecteaza panta, incepe sa balteasca apa, suna in gol, incepe sa se infiltreze mai mult si mai mult pana sparge hidroizolatia, terasa arata urat, trebuie refacuta. Am descris un proces de aproximativ 2-3 ani.

Noi recomandam stratul final sa fie o pardosea flotanta, asezata pe niste picioruse reglabile pe inaltime. Este cea mai durabila solutie. O data la un an, doi se poate indeparta si interveni pe hidroizolatie direct cu un jet de apa, se curata in zona receptorului de terasa, iar ulterior se monteaza la loc fara costuri sau interventia unui specialist. Astfel hidroizolatia va avea o durata de viata considerabil mai mare.

Cea mai buna solutie, din experienta noastra, este o terasa tip deck asezata pe o hidroizolatie cu membrana PVC sau lichida armata cu un geotextil din fibra de sticla.Solutiile cu membrane bituminoase sunt cele mai potrivite pe terasele necirculabile unde avem pante foarte bune, iar o atentie deosebita ar trebui sa avem la receptorii de terase.

Exista receptori de terase foarte ieftini, care pot fi gasiti in Dedeman, unde nu veti gasi niciodata un produs profesional. De aceea noi recomndam beneficiarilor nostri receptorii profesionali de la Top Wet, HL sau Geberit, astia din urma sunt mai specifici, au unele tipuri de receptori care nu pot fi gasiti la alt producator.

Terasele necirculabile pot fi executate cu acelasi succes si cu membrane PVC. Arhitectii din Romania nu le recomanda din cauza crizei acute de specialisti in acest domeniu. Membranele PVC sunt si ele de diferite tipuri, grosimi si destinatii.

De exemplu, exista membrana PVC pentru acoperisuri balastate sau pentru acoperisuri verzi. Acest tip de membrana este rezistent la medii umede, rezistent la microorganisme si la radacini.

Cel mai mare avantaj fata de membranele bituminoase este ca membranele PVC au o respirabilitate de 2%, nu necesita aeratoare, se poate aplica pe o terasa umeda, pentru ca nu are nevoie de o amorsa. Membrana PVC poate fi aplicata direct pe un polistiren rezistent la compresiune, prin separarea cu un geotextil de 300g/mp.

 
Galerie foto (9)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9]
Prezentare video