KARANNA Business Solutions Afisari: 631
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 386
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0724444144
-------------------------
Web: Internet
  email: office@karanna.ro
  site: www.evolutiespirituala.ro

 
Program de Cursuri & Initieri Reiki  
Detalii  video  

CE ESTE REIKI? REIKI Este un sistem energetic de Evolutie Spirituala prin intermediul careia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).

Acest program este conceput pentru a fi o resursa completa pentru cei ce sunt interesati de Reiki. Initierile cuprinse merg de la prima initiere absolut obligatorie daca doriti sa practicati Reiki, respectiv Reiki Usui si pana la cel mai inalt sistem vibratoriu de tip Reiki existent la acest moment, Lightarian Reiki™. Sistemele sunt predate in ordinea normala in functie de gradul de dificultate. Aceste sisteme reprezinta miezul dur al sistemelor Reiki, ceea ce TREBUIE sa aveti ca initieri daca doriti sa aveti o idee completa asupra acestui fenomen denumit Reiki.Alte Programe aprofundeaza variatii si combinatii ale energiei originale Reiki, dar pentru a putea recunoaste, lucra si studia energia compusa este absolut necesar sa fiti familiarizati cu ORIGINALUL.INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN….LUME. 🙂Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer.DURATA CURS: 3 LUNI

Cursul se desfasoara la distanta online si cuprinde:

  • 1 Curs Video
  • 11 Initieri Reiki pe Sistemele Reiki Usui, Karuna Ki, Imara Reiki, Lightarian Reiki™
  • Manualele PDF ale Sistemelor in care veti fi initiati(Lightarian Reiki are manual in lb engleza)
  • Suport din partea Instructorului prin mesageria platformei de e-learning

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Se emite un singur certificat pentru curs, care include si mentiunea sistemelor in care ati fost initiati (daca este cazul).

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video.

Dupa finalizarea cursului, materialele video de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DATA SI ORA INSCRISA IN CADRUL LECTIILOR AFERENTE ACESTORA (DE REGULA ORA 20:00 ORA ROMANIEI)

La finalul cursului va avea loc un Examen scris alcatuit din 10 intrebari. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul se achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video