JUDECATORIA SECTORULUI 4 Afisari: 33544
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Judecatorii, parchete, tribunale Vizitatori: 13006
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gh. Danielopol , nr. 2-4, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213187701; 0213187702; 0213138930
-------------------------
Web: Internet
  email: jud-sector4@just.ro
  site:

 
Judecatoria Sector 4  
Detalii  

 STRUCTURA ORGANIZATORICĂ

Judecătoria Sector 4 Bucureşti este una din cele 6 instanţe de primă jurisdicţie de pe raza Municipiului Bucureşti, funcţionând în circumscripţia Tribunalului Bucureşti şi a Curţii de Apel Bucureşti. Comparativ cu celelalte instanţe egale în grad din ţară Judecătoria Sector 4 Bucureşti este o instanţă de nivel mediu, concluzie ce poate fi trasă din analiza volumului anual de activitate şi prin raportare la schema de personal. Judecătoria Sector 4 Bucureşti este structurată începând cu anul 2007 în două secţii, respectiv Secţia Civilă şi Secţia Penală, fiecare dintre aceste secţii funcţionând cu complete specializate în materiile prevăzute de lege (fond funciar, minori şi familie, corupţie), constituite cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii.  

 

De asemenea, structura instanţei cuprinde şi compartimentele auxiliare prevăzute de Legea nr. 304/2004 republicată, precum şi de Regulamentul de Ordine Interioară al Instanţelor - Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005 cu modificările ulterioare.  

 

 

 

 

 

Deşi la nivelul instanţei funcţionează două secţii, odată cu constituirea acestora s-a decis ca în cadrul instanţei să funcţioneze Registratură şi Arhivă comună pentru cele două secţii. De asemenea, structura instanţei mai cuprinde Biroul de Informare şi Relaţii Publice, Birourile de executări silite civile şi executări contravenţionale, Biroul de înregistrare şi evidenţă a persoanelor juridice şi la organul financiar

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Curti de apel romania  |  Fond funciar  |  Judecatoria sectorului  |  Judecatorii parchete tribunale  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.