J&S Electronics Company - Reparatii Televizoare, Audio- Video, Laptop-uri Bucuresti Afisari: 1237
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 747
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Costinesti, Nr. 4, Bl. 8, Sc B, Ap.18,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724203840; 0720498290; 0217764414
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@servicelcd-laptop.ro
  site: www.servicelcd-laptop.ro

 
Reparatii Televizoare/TV Plasma  
Detalii  video  

Reparam orice model de Plasma, Tv Clasic, Led sau LCD.

(Exemple: Samsung, Eurocolor, Nei, LG, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, Sharp, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Megavision, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel)

Procedura reparatie

Veti veni cu televizorul plasma, il lasati in service plasma, iar in aceeasi zi sau in maxim 24 ore veti fi sunat si vi se comunica diagnosticul si pretul pentru reparatie. Daca sunteti deacord cu acest pret, vi se comunica si durata reparatiei, ulterior fiind sunat pentru a ridica televizorul plasma reparat.

! Atentie: aparatele care nu sint ridicate in termen de 3 luni acestea vor fi casate pentru a fi recuperata valoarea investita in repararea acestora.

Pentru a se asigura o reparatie de durata si rapida , reparatia plasma se efectuaza numai in laboratorul firmei noastre, eventual vi se poate asigura transportul aparatului contracost la si de la service.

Tag-uri : Reparatii Plasma, Reparatii TV Plasma, Televizoare Plasma, Tv Clasic, Led, Plasma, Reparatii Panel-uri Plasma, Reparatii lvds, Reparatii Plasma Bucuresti, Service TV Plasma Bucuresti

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video