Jovis 98 Trading - Incalzire electrica in pardoseala Bucuresti Afisari: 1518
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 676
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Gorunului , Nr. 10,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744654067
-------------------------
Web: Internet
  email: office@jovis98.ro
  site: www.incalzire-pardoseala.com

 
Sisteme de incalzire in pardoseala  
Detalii  video  

Sistemele electrice de încalzire prin pardoseala sunt din ce în ce mai populare în cladirile rezidentiale sau comerciale. Popularitatea crescuta datoreaza faptului ca sistemele sunt eficiente energetic si au o viteza mare de reactie.Sistemele electrice de încalzire prin pardoseala Warmup sunt versatile, pot fi instalate cu usurinta în orice încapere, indiferent de dimensiune si sub orice fel de pardoseala.

Daca în prezent sînteti în curs de a decide ce fel de sistem de încalzire va veti instala, aveti grija sa cititi diferitele sectiuni ale acestui site pentru a adopta o decizie cât mai informata. Ne puteti telefona oricând la numarul 0744654067 si veti primi raspuns la orice întrebare legata de sitemele de încalzire Warmup.

Principii de functionare

 Sistemele electrice de încalzire prin pardoseala functioneaza la o temperatura scazuta, emit o caldura placuta, radianta si va ofera confortul termic asteptat.Avantajele si Beneficiile Încalzirii Electrice prin PardosealaAflati avantajele si beneficiile sistemelor electrice de încalzire prin pardoseala, precum si motivele pentru care ar trebui sa alegeti acest tip de sistem. Va invitam pe site!Costuri de operareMulti oameni presupun ca cheltuielile de exploatare a unui sistem electric de încalzire prin pardoseala sunt mai mari decât în cazul unui sistem de încalzire cu gaze naturale. Cu toate astea, acest lucru nu este adevarat!Eficienta energeticaEficienta energetica a sistemelor de încalzire electrica prin pardoseala este importanta si se bazeaza pe faptul ca realizeaza confortul termic la temperaturi mici.

Produse incalzire in pardoseala

Cabluri incalzitoare WIS

 

Covorase SubLaminat WLFH

\

Cabluri încalzitoare directe (DWS)

\

Covorase încalzitoare SPM / PVC

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video