Jovis 98 Trading - Incalzire electrica in pardoseala Bucuresti Afisari: 1518
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 676
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Gorunului , Nr. 10,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744654067
-------------------------
Web: Internet
  email: office@jovis98.ro
  site: www.incalzire-pardoseala.com

 
Covorase incalzitoare SPM / PVC  
Detalii  video  

Covorașele electrice încălzitoare Warmup sunt perfecte pentru încălzirea gresiei sau a pietrei.Tehnologia avansată Warmup a firbelor oferă înălțime minimă (numai 1,8mm), combinată cu un cablu robust de încălzire dublu-izolat. Aceasta înseamnă că puteți pune gresia direct deasupra, cu un strat subțire de adeziv flexibil.

Cablul de încălzire este atașat printr-o serie de bucle la o rețea subțire și robustă din fibră de sticlă, pentru instalare rapidă. Acest sistem este disponibil într-o gamă de 85, 120, 150 și 200 W/m², pentru a se potrivi diferitelor cerințe.

Covorașele incalzitoare sunt excelente pentru suprafețe mari. Covorașele de 85 și 120 W/m² sunt ideale pentru clădirile foarte bine izolate termic sau pentru proiectele cu o cerință redusă de energie. Sistemul de covorașe este proiectat pentru instalarea în pardoseli din gresie, ceramică sau piatră naturală.

Acest sistem este potrivit pentru toate aplicațiile, oferind încălzire primară sau secundară în fiecare cameră sau pentru proiecte care se potrivesc cu regulamentele construcțiilor.

Garanție de instalare SafetyNet™Cu Garanția SafetyNet™, Warmup va înlocui orice sisteme de încălzire deteriorate GRATUIT; fără nicio întrebare.

 

Garanția produsului Gamele SPM, STE și WM vin cu o garanție pe viață, în timp ce gama PVC vine cu o garanție de 10 ani.

Caracteristici și beneficii Disponibile în 4 clasificări de putereSistemele de 85 și 120W/m² sunt potrivite pentru proprietăți foarte bine izolateSistemele de 150W/m² sunt portivite pentru majoritatea instalațiilorSistemele de 200W/m² sunt disponibile pentru instalarea în camerele cu pierderi mari de căldură sau în zonele în care este necesară o încălzire rapidă.

Împământare (spre deosebire de filmele de carbon), care permite instalarea în condiții de siguranță în zonele umede.

O singură conexiune pentru instalare rapidă

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video