Izotec Group - Producator de usi si ferestre din PVC, Savinesti / Piatra Neamt Afisari: 3156
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 1630
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Gheorghe Caranfil, Nr. 2, Savinesti, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0233221702; 0746036227; 0233281122
-------------------------
Web: Internet
  email: office@izotec.ro
  site: www.izotec.ro

 
Izotec Group - detalii firma  
Detalii  video  

Izotec Group îsi deruleaza activitatea de productie în 3 unitati independente, amplasate într-un spatiu generos de 20.000 mp, situat în zona industriala din vecinatatea orasului Piatra Neamt.

Compania IZOTEC GROUP s-a înfiintat în Piatra Neamt, în anul 2004, si a avut un ritm de dezvoltare sustinut, fiind recunoscuta în scurt timp ca unul din cei mai importanti producatori de tâmplarie PVC din România.

În 2007, a fost inaugurata actuala fabrica, cu doua unitati independente de productie, amplasate într-un spatiu generos de peste 20.000 mp (actualul sediu din Savinesti, judetul Neamt).

 

Pentru siguranta si confortul tau, investim constant în tehnologie.

De la începutul anului 2017 intra în functiune si cea de a treia unitate de productie. Valoarea investitiilor, pentru constructia si dotarea acestei noi capacitati de productie, este de aproximativ 2 milioane de euro.

Liniile tehnologice Izotec sunt de ultima generatie, iar noul centru de prelucrare si debitare marca Schirmer este cel mai performant utilaj din România, folosit în productia de tâmplarie PVC.

Pentru siguranta si confortul tau, am investit peste 8 milioane de euro în dezvoltarea tehnologica a companiei. Pentru ferestre si usi tot mai sigure si durabile!

Suntem în aria selecta a marilor producatori de tâmplarie PVC din România si ne mândrim cu produsele noastre, testate si certificate la nivel european!

MISIUNEACOMPANIEI

Misiunea companiei Izotec este de a oferi produse de calitate superioara, sigure în utilizare, însotite de servicii care sa vina în întâmpinarea nevoilor clientilor.

Doar în acest mod putem construi o relatie durabila cu clientii, care sa ne recomande în la rândul lor unui segment cât mai larg de consumatori.

Ne ghidam în activitatea de zi cu zi dupa câteva principii esentiale:

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video