Feva International - Productia si comercializare de tamplarie de aluminiu si PVC, Baia Mare Afisari: 768
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 435
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Paltinisului, Nr. 12A, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0262229655
-------------------------
Web: Internet
  email: office@interfeva.ro
  site: www.interfeva.ro

 
Feva International - detalii firma  
Detalii  video  

Feva International este specializata în realizarea si comercializarea de tâmplarie de aluminiu import Grecia si tâmplarie PVC import Germania. Geamul termopan folosit în productie este de diferite tipuri si culori, sticla fiind import Ungaria.

Tâmplaria include ferestre, usi, pereti cortina, luminatoare, copertine metalice acoperite cu policarbonat celular. De asemenea fabricam usi glisante manuale sau automate cu fotocelula.

fatada realizata de FEVA

Procesul de productie se desfasoara într-o hala proprie, având o suprafata de 760 mp. Hala este dotata cu masini ultramoderne si toate utilitatile necesare. Cele doua linii de productie pentru aluminiu si PVC sunt dotate cu masini cu comanda numerica. Acestea sunt deservite de o echipa de 40 de persoane cu înalta calificare în domeniu.

Transportul tâmplariei se face cu autovechicule din parcul auto propriu si se monteaza de catre echipe specializate. Pregatirea profesionala a echipei este foarte buna, ei fiind instruiti si specializati la FEVA kft. Budapesta.

Calitatea produselor si serviciilor sunt obiective pentru întregul personal din compania noastra. Mediul de lucru creat încurajeaza angajatii sa-si îmbunatateasca permanent performantele în domeniul în care lucreaza.

Din acest motiv am implementat managementul sistemului calitatii în concordanta cu standardul ISO 9001:2000, care îmbunatateste capacitatiile firmei noastre de a fabrica produse de calitate si creeaza încredere între parteneri si clienti.

FEVA INTERNATIONAL în ultimii ani si-a extins activitatea si în strainatate, precum Ungaria, Germania, Spania.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video