Instant Electro Instal Bucuresti - Executie si reparatii instalatii electrice Afisari: 900
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 425
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Uioara, nr. 10, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728199396; 0761591524
-------------------------
Web: Internet
  email: info@electricianul.com; info.electricianul@yahoo.com
  site: www.electricianul.com

 
Despre noi  
Detalii  video  

Instant Electro Instal este o companie relativ tanara, cu o echipa tanara de electricieni, dar cu o experienta vasta care are ca scop furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor si echipamentelor electrice.

  • Telul nostru ca electrician Bucuresti este de a oferi servicii de inalta calitate, bazate pe nevoile individuale ale clientilor si oferirea de asistenta dupa incheierea contractului.
  • La Instant Electro Instal suntem mandri atat prin echipamentele pe care le furnizam cat si prin inalta performanta a echipei noastre. Avem o punctualitate de indiviat, suntem constiinciosi si prietenosi in cooperarea cu clientii nostrii. Va rugam  nu ezitati sa ne contactati ca sa discutam despre o eventuala colaborare, sa puneti intrebari sau sa cereti preturi.
  • Suntem pe deplin calificati si specilaisti in reparatii si instalatii electrice , compania noastra ofera o gama completa de servicii pentru clientii casnici, comerciali si industriali in Bucuresti si nu numai.
  • Va oferim servicii de montaj aparatura, realizari de instalatii, cofrete si tablouri electrice, intretinere , service, reparatii, mentenanta si mult mai mult.
  • Echipa noastra este de o înalta calificare si se angajeaza sa ofere cele mai înalte standarde de calitate atat pentru clientii nostri mai vechi cat si pentru cei noi.
  • Avem asigurare deplina de raspundere publica si toate lucrarile noastre sunt pe deplin garantate, iar experienta vasta va ofera servicii de incredere si profesioniste.
  • Luati legatura cu Instant Electro Instal astazi pentru o estimare gratuita sau pentru a discuta cerintele dumneavoastra electrice.

Sunati-ne la: 0728 199 396

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video