INSTAL SOMET Afisari: 1352
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Stingatoare, alarme incendiu Vizitatori: 717
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. D.Filipescu, nr. 2, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0238720449; 0238724349
-------------------------
Web: Internet
  email: office@insobz.ro
  site: www.insobz.ro

 
Dispozitiv mobil de stingere cu spuma  
Detalii  video  

Este un produs nou realizat de SC INSTAL SOMET SA destinat intervenţiilor asupra incendiilor de mari dimensiuni din clasele A, B.     Este utilizat in protejarea contra incendiilor la schelele de foraj, rafinării, staţii alimentare cu carburanţi, depozite de lichide inflamabile, lemn, h�rtie, alte materiale cu risc foarte mare de inflamabilitate, etc.

    Dispozitivul mobil cu spuma are in componenta: -    un recipient de 200 L pentru stocarea spumantului concentrat -    amestecator in linie (realizează soluţia spumanta prin absorbţia spumantului din recipient) -    doua furtune de refulare tip C (necesare unul pentru alimentarea de ia hidrant la amestecator, celalalt pentru intervenţia asupra incendiului) -    ţeava generatoare de spuma (200 L/min) Toate componentele sunt fixate pe un cărucior de transport care asigura manevrabilitate uşoara si intervenţie rapida asupra incendiului.

    Spumantul concentrat poate fi utilizat in foarte bune condiţii pana la temperaturi negative de -30C.     Dispozitivul necesita o sursa de apa (stocata sau din reţeaua de hidranti) de cel puţin 6600 litri la o presiune de min. 4 bar.

    Nu se utilizează asupra echipamentelor electrice sub tensiune.     Avantajele acestui produs in comparaţie cu stingatoarele transportabile SM50 si SM100 : -    autonomie mare de lucru (33 min.) -    temperatura de utilizare (-30C ... +60C) -    distanta de lucru (10-16 m) -    volumul mare de spuma obţinut (cea. 40 m.c) -    izolarea si limitarea incendiilor de mari proporţii pana la intervenţia grupurilor de pompieri

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video