Jalba Mihai-Narciss - Cabinet de avocat - Infiintari firme Bucuresti Afisari: 2186
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 904
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Emil Girleanu, bl.A8, sc.1, parter., Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723666816; 021326512
-------------------------
Web: Internet
  email: office@infiintaridefirme.ro
  site: www.infiintaridefirme.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Domeniul in care ne-am specializat inca de la inceput a fost dreptul comercial. Astfel serviciile pe care le oferim apartin in intregime domeniului comercial si in special a tot ceea ce inseamna asistenta juridica in materie de infiintarea unei firme, indiferent de forma juridica pe care o imbraca aceasta, precum si orice alte modificari care se pot aduce actelor constitutive ale unei firme de la infiintare pana la radierea acesteia din Registrul Comertului. O infiintare de firma nu este un lucru foarte complicat insa necesita anumite cunostinte din domeniul juridic si fiscal.

    Cabinetul nostru doreste sa fie alternativa ideala in „hatisul” legal care trebuie strabatut in atingerea sclopului dorit de clientii nostri. Acest lucru n-ar putea fi realizabil daca nu ne-am afla intr-o evolutie continua, cautand intotdeauna sa gasim cele mai rapide si eficiente solutii legale si comerciale, care sa vina in intampinarea nevoilor tuturor celor care ne vor aborda si solicita sprijinul in infiintarea unei firme sau modificarea actelor constitutive ale unei firme.

    Principiul care ne calauzeste in activitatea pe care o desfasuram este acela de acorda clientilor nostri servicii promte, complete si de calitate, bazate pe profesionalism, incredere, respect reciproc si nu in ultimul rand pe confidentialitate.

    Cabinet de avocat „Jalba Mihai – Narciss” este o firma de avocatura organizata conform legislatiei romane in vigoare, fiind autorizata legal de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si de Baroul Bucuresti.

    Accesand pagina denumita SERVICII, veti gasi prezentate pe larg toate activitatile pe care le desfasoara cabinetul nostru de avocatura.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video