Bybloserve Management - Infiintare Firma Urgent Bucuresti Afisari: 604
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 430
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bld. Decebal, nr.12 Bl. S7, Sc. 1, Et. 5, Ap. 15, Int. 15C Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0725535555
-------------------------
Web: Internet
  email: office@infiintarefirmaurgent.ro
  site: www.infiintarefirmaurgent.ro

 
Despre Infiintare Firma Urgent  
Detalii  video  

Apeland la echipa Infiintare Firma Urgent, apelati la o echipa tanara, dornica de afirmare,care in ultimii ani a reusit sa se impuna pe piata serviciilor avocatiale.

 

Concentrarea asupra factorului uman

O relatie de lunga durata cu un client este, probabil, cheia pentru Intelegerea nevoilor sale. Dar povestea nu se termina aici. Relatiile de lunga durata Intre personalul nostru, asociati, piata ,experti si persoanele cheie sunt cel mai bun mod de a garanta cunoasterea curenta si profunda a problemelor clientilor nostri.

Solutii mai inteligente de lucru nu doar mai complicate

Suntem in afacerea creari, manipularii si utilizarii de cunostinte si informatii. Doar muncind mai greu nu va rezolva problema. Noi intelegem ca trebuie sa lucram mai inteligent zi de zi pentru a fi capabili sa oferim serviciile corespunzatoare pentru clientii nostri.

Echipa de lucru

Intr-o cultura ca a noastra este destul de dificil sa lucrezi singur. Incercarea de a fi o firma de servicii complete In cadrul acestui mediu de afaceri in continua schimbare, este dificila. Uneori avem mai multi parteneri de lucru pe un singur caz, doar pentru a va furniza dumneavoastra, clientilor, cele mai bune rezultate, intr-un timp mai rapid.

Facem echipa cu clientii nostri

Echipa nu ar insemna nimic daca nu am include cel mai valoros jucator din joc. Cel mai valoros jucator din echipa noastra este considerat CLIENTUL NOSTRU. Deci construirea unei echipe alaturi de clienti este abordarea noastra care castiga mereu. Noi nu doar auzim ce spun clientii nostri, noi ii ascultam! Noi nu doar acceptam sugestii, noi le pretuim. Noi nu le solicitam clientilor nostri doar opinia, noi ne consultam cu ei. Avem o relatie cu adevarat egala fata de interesele lor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video