Varga Csaba Rolland I.I. - Comercializare sisteme de incalzire infrarosie prin pardoseala, Oradea Afisari: 353
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 241
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sfantul Apostol Andrei , Nr.89 Bl.Pc40 Ap.2, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0749148407; 0770134527
-------------------------
Web: Internet
  email: info@incalzire-infrarosie.ro ; incalzire.infrarosie@yahoo.com
  site: www.incalzire-infrarosie.ro

 
Folia Termica Caleo  
Detalii  video  

De ce este alegerea optima sistemul de incalzire infrarosie Caleo? Cateva dintre raspunsuri: * este eficienta * consum redus de energie * siguranta * instalare rapida * utilizare multilaterala * este curat si sanatos * 15 ani de garantie

Datorita nano-tehnologiei aplicate in faza de productie, caracteristica secolului XXI., sistemul de incalzire infrarosie, prin pardoseala cu folie termica infra este de remarcat pentru:

  • simplicitatea modului de utilizare,
  • securitatea de functionare,
  • durabilitatea foliei termice infrarosie

In cazul utilizarii corespunzatoare practic posibilitatea de defectiune poate fi exclusa.

In cazul deteriorarii a unui element din sistem, cauzata de efecte exterioare, sistemul de incalzire va functiona in continuare cu aceeasi randament, din procesul de incalzire va fi exclusa doar partea deteriorata de cca. 1 cm. Nu va fi necesara solicitarea unui instalator sau demontarea pardoselii.Sistemul de incalzire prin pardoseala cu folie termica infrarosie, odata montat, nu necesita nici un fel de intretinere sau revizie tehnica periodica.Pentru folia termica infrarosie, montata de catre specialistii firmei, importatorul foliei asigura 2 ani de garantie.

Utilizare multilaterala a sistemului de incalzire prin pardoseala infrarosie

Folia termica infrarosie este potrivita sub orice tip de pardoseala.

  • Parchet obisnuit
  • Podea laminat
  • Parchet masiv
  • Mocheta
  • Gresie
  • placi ceramice sau de pavaj
  • PVC
  • Etc.

Sistemul de incalzire prin pardoseala infrarosie nu necesita turnarea unui planseu din beton, astfel poate fi instalat la orice nivel al cladirii (cladiri vechi din caramida, blocuri, case de lemn, etc.) neexistand suprasarcina cauzata de planseu.

In cazul defectiunii sau amortizarii sistemului de incalzire din pardoseala existent nu este necesar spargerea si returnarea stratului de beton de 10-12 cm, deoarece grosimea foliei termice este doar 0,35 mm, astfel poate fi asezata pe suprafata existenta, nivelul pardoselii va fi ridicat numai de pardoseala noua si de stratul radiant termic, ceea ce in cazul podelelor laminate nu va fi mai mare de 1-1,2 cm. Astfel sistemul de incalzire prin pardoseala cu folie termica este solutia ideala in cazul monumentelor istorice sau la cladiri care nu suporta modificari.Este ideal in cazul salilor de antrenament sau alte institutii sportive unde pardoseala este supusa unei solicitari mai intense.In cazul cladirilor cu inaltime interioara ridicata rezultatele obtinute in economia de energie sunt considerabile.

Incalzire electrica prin pardoseala cu folie termica infrarosie - Dimensiunile 

Folia termica infrarosie poate fi achizitionata cu putere de 160W/mp si 220W/mp. Comercializam si folie termica cu putere de 400w/mp, care se poate folosi pentru saune infra, ori incalzire prin tavan.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video