Il Capo, Restaurant italian - Bucuresti Afisari: 928
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 365
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Virgil Madgearu, Nr.11, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314121121
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@il-capo.ro
  site: il-capo.ro

 
Cateva cuvinte despre noi  
Detalii  video  

Desi este un restaurant relativ nou pe harta Bucurestiului, Restaurantul IL CAPO este sustinut de un personal cu o bogata experienta. Încercam sa oferim clientilor nostrii simplicitatea culinara specifica bucatariei italiene precum si o gama atent selectionata de vinuri prestigioase, totul îmbracat într-o atmosfera calda, placuta.

Calitatea produselor noastre provine atât din originalitatea retetelor cât si din modul atent în care ne selectionam produsele de baza, astfel încât sa folosim întotdeauna doar ingrediente proaspete.

Remarcabila prin simplitatea aromelor si totodata printr-o uriasa diversitate de arome si gusturi, gastronomia italieneasca, o data ce a fost descoperita, nu va mai putea fi omisa nicicând din preferintele noastre culinare.

Retete traditionale

Bucataria italiana este vestita prin pastele sale fainoase (macaroane, spaghete), prin pizza preparata cu brânzeturi, prin brânzeturile rase pe razatoare, prin consumul de fructe de mare.

Accentul nu este pus atât pe complexitatea si rafinamentul unei bucatarii sofisticate, cât pe calitatea si respectul traditiilor.

Orice fel de mâncare trebuie preparat cu seriozitate, respectând reteta originala, pentru a-i da gustul cunoscut din copilarie.Masa principala este prânzul, bautura preferata este vinul.

Pasiune culinara

Din punct de vedere culinar, Italia este o tara a incredibilei diversitati. Felurile de mâncare, ingredientele, timpul de preparare si mirodeniile se schimba radical de la o regiune la alta.

Felurile de mâncare reprezinta un element important al stilului de viata italian si reflecta în principal cultura si istoria acestui popor.

Proaspat si sanatos

Bucataria italiana combina beneficiile dietei sanatoase mediteraneene cu o gama larga de ingrediente de sezon si arome regionale.

Se bazeaza pe ingrediente proaspete gatite la fata locului si o combinatie de legume, cereale, fructe si fructe de mare gustoase, peste, carne si ulei de masline.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video