iFix-it GSM, Bucuresti - Reparatii telefoane mobile Afisari: 177
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 101
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Vitan Barzesti , Nr. 7D, Incinta Rin Grand Hotel, Galeria Comerciala, Spatiul nr 19, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0765324526
-------------------------
Web: Internet
  email: ifixitgsm@gmail.com
  site: www.ifix-it.ro

 
Reparatie display Macbook Pro  
Detalii  video  

Toata lumea a auzit ca produsele Apple tind sa atinga perfectiunea si nu au niciodata probleme, facandu-va viata mai usoara. Experienta ne-a demonstrat ca nu este chia asa. Nimeni si nimic nu este perfect. Va vom prezenta mai jos cateva din problemele specifice laptopurilor Mac si metode de solutionare:

Blocarea CD-ului sau DVD-ului in interiorul drive-ului este una din problemele comune. Neavand posibilitatea de a scoate caruciorul manual problema devine frustranta si ajungeti sa fortati dispozitivul cauzand si alte probleme mecanice. Ca prim pas incercati sa observati daca discul este blocat fizic sau inca se mai roteste in interior. In cele mai intalnite cazuri sistemul de operare este cauza principala a blocarii discului in driver. Reporniti calculatorul si tineti apasat pe butonul eject sau eject concomitent cu F12 . Discul va fi scos automat de sistem.

In cazul in care driverul este dezactivat accidental din bios , o simpla resetare de bios macbook (NVRAM) apasand tastele ALT+Comand+P+R imediat dupa pornirea lui , trece laptopul in factory default si poate rezolva problema.

Probleme cu alimentatorul. Este un caz des intalnit la aceste laptopuri. Indiferent daca este Magsafe I sau Magsafe II, avand in vedere ca alimentatorul este compact si foarte bine capsulat, se incalzeste foarte tare ajungand la temperaturi care afecteaza componentele interne ale sursei de alimentare. Si in acest caz va trebui sa apelati la un service specializat pentru al repara sau dupa caz inlocui.Nu recomandam si nu folositi alimentatoare chinezesti compatibile sau de alte tensiuni decat cele recomandate laptopului dvs.Reparatia unui etaj de alimentare la aceste laptopuri (Macbook , Macbook Pro , Mac Air) este foarte complicata si destul de costisitoare.

Pentru ca am avut multi clienti care erau sa fie pacaliti de alte service-uri, ori cu rea intentie sau in necunostinta de cauza, ce dau vina repede pe placa de baza in cazul nepornirii laptopului din diverse motive ( baterie foarte descarcata sau defecta,probleme fizice pe partea de incarcare- alimentare a placii de baza sau pur si simplu SMC blocat) recomandam un SMC RESET.

Scoateti alimentatorul si daca este posibil bateria din laptop. Tineti apasat butonul de power 5-10 secunde dupa care alimentati laptopul fara a da drumu la buton.Dupa alte 5 secunde dati drumul la buton si apasati-l din nou. Veti constata ca laptopul porneste .Va porni intr-un mod de avarie cu coolerele turate la maxim pentru ca nu va tine seama de instructiunile din SMC dar dupa restart isi va reveni. Pentru cazurile in care dupa oprire laptopul tot nu porneste consultati neaparat un Service Apple – Reparatii Laptopuri sector 6 .

Macbook-urile PRO generatii 2008 -2012 construite cu cipuri video Nvidia sau ATI nu au fost ocolite de problemele clasice de dezlipire a cipurilor sau a adreselor de memorii video in ciuda robustetii proverbiale a laptopului. Nu incercati sa-l demontati si sa folositi tutorialele de pe internet pentru a repara placa de baza. Riscati sa o distrugeti definitiv !

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video